Gynekologická ambulancia BA

keity

Lintea
Pytala som sa ich take zakladne informacie, ze ake vysetrenia robia ake su u nich poplatky, ci by ma este zobrali a podobne. Vsetko take klasicke otazky, ktore ma zaujimali. Uz som aj prestupila k nemu. Nechcela som zbytocne cakat aby sa nahodou nestalo, ze ma uz potom nezoberie. Ked mi povedal, ze ano tak som hned isla k mojmu staremu a povedala som mu, ze prestupujem k inemu gynekologovi

Mimia

NadaStrakova:...áno taktiež mám takú prácu...veď akú inú v dnešnej dobe?...predavačku by som robiť nechcela a tak som v kancelárií...nebude môcť nadávať...ale nie, myslím, že bude rada...čítala som aj na iných fórach, že ženy písali, že on je dobrý...tak snáď aj ona bude tak hovoriť...veď potom ak nezabudnem ti napíšem..

NadaStrakova

@Mimia tak ty mas tiez taku kancelarsku robotu?..aj ja..a taktiez uz poobede nebyvam za pc (dnes je vynimka) lebo mam navarene a ani vonku nie je bohvie ake pocasie..no tak super, to som rada, ze to takto dobre prebiehalo a ze ju este doktor Milly zobral..snad sa jej bude pacit a nebude nadavat na nas :-)

Mimia

NadaStrakova:...presne, aj ja mám taký názor že keď je takto krásne tak idem von...dosť čo v robote musím byť zavretá v jednej miestností...aj dnes sa teším, že si pôjdem zabehať keď prídem domov...bola som s ňou akurát cez víkend a hovorila mi, že jej povedali, že ju zoberú bez problémov...nech si vytlačí formulár, ktorý majú na stránke, vyplní a pošle...oni potom požiadajú o zdravotný záznam a ona bude ich pacientkou...si vychvaľovala, že super prístup...:-)

Lintea

-keity-
-tak som rada:-);-) A čo ti povedali, čo si sa ich vlastne pýtala? Aj ku nemu prestúpiš, či ešte stále premýšľaš? Si mi to mohla hneď napísať, nie to tu z teba ťahám ako z chlpatej deky:-):-)

NadaStrakova

@Mimia v pohodicke..dolezite je to, ze si jej dala vediet a ze si to uz vybavila..vidis, ved ani ja som tu teraz dlho nebola..jednoducho niekedy sa sem neda chodit kazdy den aj ked clovek by velmi rad..ale treba sa starat aj o rodinu a hlavne ked je takto pekne vonku tak radsej ten cas volny budem travit vonku ako doma zavreta za pc, no nie?..a co jej povedali, ked im volala?..ma sa zastavit osobne, ci?

keity

Lintea
Asi nebola, ked mi ani doteraz neodpisala. Jasne ze mi to nevadi, cosi. To by som bola hlupa, keby mi tvoja pomoc vadila. Ja si ju prave naopak velmi vazim, ze si mi napisala. Aspon som im vedela zavolat a popytat sa na informacie, ktore som potrebovala este vediet

Lintea

-keity-
- to neviem, či tu bola alebo nebola. Ja som si všimla, že sa pýtaš na doktora, ku ktorému chodím aj ja a tak som si povedala, že ti napíšem, keďže som vedela odpoveď aj ja. Snáď ti to nevadí:-) Aj si im do ambulancie volala?

Mimia

NadaStrakova:...hej, hej viem, že to je moja chyba...len nemám čas sem každý deň chodiť a tým pádom som si to aj neskôr pozrela...ale už som jej dala vedieť, už všetko vie...dokonca mi hovorila, že im do ambulancie už aj volala...tak snáď ju zoberú...ani sa nečudujem, ten čas veľmi rýchlo letí

NadaStrakova

@Mimia ja som ti hned odpisala, takze keby si prisla kuknut hned na druhy den, tak by si jej vedela odpovedat..takto dostala informacie az neskor..jasne, ja k nemu chodim uz cca 5 rokov..ani neviem presne kolko to je..ale sa mi zda ze v roku 2012 som u neho bola prvy krat..sa mi zda, ze to bolo prednedavnom a pozri, to uz je 5 rokov:-)