Ako prirodzene znížiť cholesterol?

Táto diskusia patrí k článku: Ako prirodzene znížiť cholesterol?
Ako prirodzene znížiť cholesterol?

Zvýšený cholesterol trápi mnoho ľudí a vôbec nemusí byť jeho príčinou vyšší vek, či obezita. Zlé hodnoty cholesterolu majú aj štíhli a mladí ľudia, dokonca aj deti. Na vine je častokrát stres, ale najmä zlá životospráva. Ak vám váš lekár zistil z krvi zvýšený cholesterol, nezúfajte. Dokážete ho dostať do zdravých hodnôt aj bez tabletiek.

siruma

myslím, že kľudne môžeš, ja by som to napríklad uvítala. aj s nejakým vysvetlením ale. lebo tak samotné zloženie, to si vie asi každý aj sám pozrieť.

dragona

By som ti to tu aj vypísala, lebo mám aj krabičku v taške hodenú, ale neviem, či ti to niečo bude hovoriť podľa tých názvov :) Sú to také prírodné veci proste, žiadne chemické zloženie v labáku vytvorené.

78xavier67

klaricia mas s nim skusenost? v com je to zlozenie dobre? alebo lepsie ako pri inych takychto liekoch alebo doplnkoch. neviem, ako sa to v tomto pripade oznacuje ani.

klaricia

ewinna v tomto by mal byt fajn ten armolipid, on ma dobre zlozenie. presne ako pises, ze take prirodnejsie. ked si pozries, tak vela dobrych veci obsahuje :)

Adamcova

Dobrý deň, cholesterol môžete znížiť diétou, dôležité je vylúčiť všetky mastné a vyprážané jedlá. Ak je však hladina cholesterolu veľmi vysoká, potom je potrebná konzultácia s gastroenterológom.
Odvolávam sa na lekára tejto kliniky doktorpro.sk

ewinna

To sa moc asi nedá, ale vieš si pozrieť, ktoré majú aké zloženie a podľa toho by sa dalo nejak odraziť. Čím prírodnejšie, tak tým lepšie pre telo, lebo logicky to menej zaťaží.

slizik

Ideálne je, keď hneď trafíš niečo, čo ti bude vyhovovať. Ono zase nie je dobré tie lieky nejak striedať, vieš ako. Ale keď ti nesadne a máš ho užívať aj že rok, dva, tak to chápem, že chceš niečo, čo ti bude úplne vyhovovať.

jadina

len dobre mozem povedat. to teraz ako keby som ti isla recenziu napisat :D tak mne vyhovuje, to je pre mna hlavne. cholesterol sa pekne postupne znizuje a co je dolezite, tak nema ziadne vedlajsie ucinky u mna. lebo co som citala, tak s tymto byva problem pri statinoch, ktore su na liecbu cholesterolu. ono preto je fajn, ze v tomto mas dost volnu ruku, co si vyberies na uzivanie.