nplink.net Zatím nejlepší přírodní přípravek,který na trhu existuje..Mám celoživotně zvýšený cholesterol a chemické prášky jsem odmítla užívat.Lipid Control jsem zkrátka riskla a vyplatilo se to.Dnes mě moje paní doktorka pochválila,jaké mám výsledky.Před užíváním jsem měla cholesterol 7,5 a nyní po měsíci užívání hladina klesla na 5,1,což je úžasné.
Ako prirodzene znížiť cholesterol?
Myslím, že sa tým zložením takto detailne zaoberať netreba. Však hádam tí výrobcovia vedia čo robia a asi sa tomu rozumejú lepšie ako my ;)
* tak to je asi každá jedna, čo je v tom zložení, nie? jaj aha, teraz čítam aj predošlý príspevok, že v jednom to bolo a v druhom nie. tak okej, niektoré zložky sú asi dôležitejšie a nefunguje to bez nich tak dobre. *
Z toho vyplýva, že to bude asi dosť dôležitá zložka sama o sebe.
Ewinna napriklad viem, ze jeden konkurencny vyrobca ma dva produkty, pricom jeden neobsahuje tu fermentovanu ryzu. Ked som citala recenzie, vela ludi sa v tom okaslalo a potom im bol v podstate ten vyzivovy doplnok na nic, lebo im nepomahal. Takze radsej neriskovat, zobrat tento a mas istotu :D
To som nevedela, že to je akože jeden z tých naj produktov. Tak potom asi nie je o čom, keď sa niekto rozhoduje. Však musia sa vďaka nemu dosahovať dobré výsledky, keď sa takto vysoko dostal.
Myslím, že si si aj odpovedala, keď si to tak zhodnotila. Preto tam musí byť toho viacej, preto presne takáto kombinácia. Inak by asi nepatrili k topke na trhu ;)
Tak to si teraz riadne dala ohľadne toho zloženia. Akože presné zloženie to neriešim, však asi vedia, ako to nakombinovať. Ale načo to je, tie jednotlivé zložky? Či samostatne by asi nespravili veľa a v takejto kombinácii majú účinky.
Dala som si tú robotu :D Berberin, monakolin k (výťažok z červenej fermentovanej ryže a tri antioxidanty (astaxantin, kyselina listová a koenzymq10). Vďaka tomuto zloženie je to topka na trhu, čo sa týka Európy alebo Európskej únie, neviem presne ako sa toto vníma. Dúfam, že nebudeš chcieť ešte aj presné hodnoty :D
Myslíš tak, že ktorá zložka je na čo dobrá a čomu pomáha? Však to normálne rozbor požaduješ :D
Zvýšený cholesterol trápi mnoho ľudí a vôbec nemusí byť jeho príčinou vyšší vek, či obezita. Zlé hodnoty cholesterolu majú aj štíhli a mladí ľudia, dokonca aj deti. Na vine je častokrát stres, ale najmä zlá životospráva. Ak vám váš lekár zistil z krvi zvýšený cholesterol, nezúfajte. Dokážete ho dostať do zdravých hodnôt aj bez tabletiek.