annninka Ideálne je, keď si pozrieš aj viacero tých lekárenských eshopov. Bývajú aj rôzne zľavy, dosť možné, že sa ti podarí na niečo natrafiť. Vtedy nie je na škodu aj jedno, dve balenia navyše do zásoby rovno zobrať :)
Ako prirodzene znížiť cholesterol?
Neviem, či je niečo také, že úplne prírodné na tieto problémy. Ale tak aspoň keď je tam nejaká časť v zložení prírodná, tak je to lepšie.
prirodnejsie znamena co pls? akoze je to uplne, ze na prirodnej baze? tak nejak si to myslela?
presne ako pises, neda sa len tak nic nerobit a cakat, ze sa to zlepsi same od seba. pohyb nech si kazdy riesi ako chce, co komu vyhovuje. ohladne stravy sa daju najst aj kadejake diety, zoznamy potravin, ze co papat, co radsej nie, v akych mnozstva a podobne. co sa tyka tych suplementov, tam by som zvolila radsej nieco prirodnejsie, to tak robim pri vsetkom pokial sa da. v tomto pripade je napriklad armolipid fajn ako volba toho suplementu.
Možno by to chcelo písať po slovensky a malo by to lepší účinok. Nie každý tomu rozumie. Ale áno, je to pravda. Strava, zdravá strava plus cvičenie a plus nejaké suplementy, čiže doplnky. To je tá správna cesta :)
Eating a balanced, healthy diet that includes fruits, vegetables, whole grains, and low-fat proteins can help lower cholesterol levels. Also, regular exercise can help lower your cholesterol levels. In addition, certain supplements such as omega-3 fatty acids or niacin may also be beneficial in lowering total cholesterol levels.
z tej stranky vies aj priamo objednat?
veď pozri tam, čo suklo spomínal tú stránku. celú menu tam je, aj hlavné jedno, polievka, aj dezert. a už podľa toho vieš aj ďalšie recepty si odvodiť. alebo taj také tabuľky uvádzajú to, že funkčné potraviny so zdraviu prospešnými účinkami alebo funkčné potraviny s účinkami znižujúcimi lipidy. kadečo užitočné tam nájdeš.
Aj recepty? A kde to prosim ta? To by som sa rada inspirovala. Asi to budu take nejake lahsie jedla by som povedala. To je tak vseobecne takto v lete mne lepsie.
áno presne toto som si tiež hovorila. však keď je to účinné ako diéta na zníženie cholesterolu, tak to nemôže byť zlé ani normálne. ale tak je to super, že si vieš takto nájsť, čo a ako. aj recepty som tam pozerala teraz. sa mi to páči, pekne prehľadne spravený web, to sa zase nie zakaždým vidí.
Zvýšený cholesterol trápi mnoho ľudí a vôbec nemusí byť jeho príčinou vyšší vek, či obezita. Zlé hodnoty cholesterolu majú aj štíhli a mladí ľudia, dokonca aj deti. Na vine je častokrát stres, ale najmä zlá životospráva. Ak vám váš lekár zistil z krvi zvýšený cholesterol, nezúfajte. Dokážete ho dostať do zdravých hodnôt aj bez tabletiek.