Ako prirodzene znížiť cholesterol?

Táto diskusia patrí k článku: Ako prirodzene znížiť cholesterol?
Ako prirodzene znížiť cholesterol?

Zvýšený cholesterol trápi mnoho ľudí a vôbec nemusí byť jeho príčinou vyšší vek, či obezita. Zlé hodnoty cholesterolu majú aj štíhli a mladí ľudia, dokonca aj deti. Na vine je častokrát stres, ale najmä zlá životospráva. Ak vám váš lekár zistil z krvi zvýšený cholesterol, nezúfajte. Dokážete ho dostať do zdravých hodnôt aj bez tabletiek.

luclucka

v tomto pripade si ale myslim, ze vo velkej miere zalezi aj na tom, ze aky ten pristroj pouzivaju na tu epilaciu. lebo tiez su isto kadejake, aby to nebolo nieco zastarane, ale skor moderne, to bude asi lepsie fungovat a mat lepsie vysledky :)

klaudinkas

- Violoncistka ono to nie je sranda ináč, však to je choroba ako každá iná, tiež môže mať aj vážne následky, keď sa nebude k liečbe pristupovať zodpovedne. Takže tie babské recepty by som osobne zďaleka obišla, aby si si nakoniec viacej ešte neuškodila, ako pomohla. Radšej sa informuj u doktora, nech ti poradí niečo alebo si skús pozrieť, popýtať sa, je veľa ciest, ako sa dostať k informáciám. Veľmi fajn je napríklad skupina na FB Môj cholesterol, tam som sa dozvedela už kadečo aj zaujímavé aj užitočné.

violoncistka

tiez si myslim, ze to bude skor nahoda, ale tak dobre sa to trafilo, vsak to sa zda byt akoze fajn liek na taketo nieco. isto lepsie ako skusat kadejake babske recepty, ktore povedzme si nie su prave najucinnejsie.

Gaspura

Aha ho, ukazuje tu aj vám reklamu na nejaké doplnky alebo lieky alebo čo to presne je na cholesterol? Aká náhoda, že? Som ostala normálne prekvapená, že čo to za algoritmus ako utrafil.

sachovanka

No jasne, pokial sa takto da, tak preco to nevyuzit. Aspon netreba potom platit viackrat postovne napriklad a doma sa to nestrati. Alebo teda ako moja mamina hovori, co je doma, to sa pocita :D

ladimed

stylelucky ano to mas pravdu tusim niekedy v lete alebo kedy mala pilulka priamo na konkretny produkt zlavu niekolko percent. to potom je aj fajn si napriklad do zasoby nieco nakupit :)

hindrina

áno, na prvý raz sme vybrali toto a musím povedať, že dobre. píšem v množnom čísle, ale mám na mysli, že sme to s mojim ocinom kupovali a všetko zisťovali. lebo tak predsa len mám ja lepší prehľad a skôr niečo nájdem, nejaké informácie takto na nete ako on, čo používa počítač doma fakt výnimočne. rozhodovanie to nie je jednoduché, lebo možností je viacero samozrejme, ale tak venovali sme tomu kus času.

lobata

Hindrina a ten vyhovuje v pohode? Utrafili ste takto na prvy raz? Ale ako pozeram, tak to asi nebolo tiez jednoduche rozhodovanie.

stylelucky

Co som si vsimla, tak aj na taketo doplnky byvavaju aj rozne akcie, alebo ze postovne byva napriklad zdarma na niektorych strankach. Takze da sa aj takto vyhodnejsie kupit.