Ako prirodzene znížiť cholesterol?

Táto diskusia patrí k článku: Ako prirodzene znížiť cholesterol?
Ako prirodzene znížiť cholesterol?

Zvýšený cholesterol trápi mnoho ľudí a vôbec nemusí byť jeho príčinou vyšší vek, či obezita. Zlé hodnoty cholesterolu majú aj štíhli a mladí ľudia, dokonca aj deti. Na vine je častokrát stres, ale najmä zlá životospráva. Ak vám váš lekár zistil z krvi zvýšený cholesterol, nezúfajte. Dokážete ho dostať do zdravých hodnôt aj bez tabletiek.

jarica21

Toto poznám, tiež sledujem a páči sa mi, ako to napíšu a podajú tie informácie, že to nie je také vtieravé ako na iných stránkach.

Isue

Ľudia, veľa rád o tom stravovaní nájdete aj na FB na Môj cholesterol, neviem, či je to skupina, alebo ako sa to volá, ale viete si to dať normálne sledovať. Ja som sa začala riadiť tými radami, čo pridávajú, aj spätne som si pozrela nejaké veci a mňa veľmi fajn. Radšej takéto niečo budem sledovať, kde sa aj niečo dozviem a priučím ako nejaké kvázi celebrity bez pridanej hodnoty.

Julka266

To nie je len o tom, ze sa vynechaju mastne jedla, ale aj sladke, tie kadejake presladene malinovky napriklad, kolace, cokolady, ale aj niektore mliecne vyrobky napriklad nerobia prave dobrotu.

vcelka

to sa ani mne nepozdáva, že hneď začať lieky brať, keď sa vyskytne nejaký problém. aspoň ja sa teda snažím hľadať zakaždým inú cestu, ak to zdravotný stav a taká tá celková situácia dovoľuje.

We-bero9

Prirodzene znížiť cholesterol sa dá zmenou stravy. Napríklad nejedz mastné jedlá-mastné mäso, slaninu, tučné mlieko a podobne.. Lieky na vysoký cholesterol by som neodporúčala.

hindrina

to fakt? mamina ho užíva, pôjdem sa hneď zapojiť. to by som sa aj ja potešila keby som vyhrala a aj by som mala rovno aký fajný darček pre ňu :)

Mona1

ked uz riesite to, ze kde kupit... tak na fb som videla aj sutaz armolipid. reku ak by sa to niekomu hodilo, tak by sa mohol zapojit. vsak to nie je naskodu taka vyhra, no nie? :)

fantomka

Presne tak, dolezitejsie je to, Co kupit, nez to, ze Kde kupit :) Dobre je pozerat na zlozenie a napriklad aj na vedlajsie ucinky, daju sa najst aj rozne porovnania tych kadejakych liekov. Ja som si zvykla napriklad aj recenzie pozerat, ked sa chystam nieco kupovat, podla toho sa tiez da rozhodnut.

Tamarka_154

Dá sa kúpiť kadečo a z rôznych stránok alebo v lekárni. Ale tak treba si hlavne uvážiť, že čo je dobré kupovať. To je to podstatné :)

demi123

akože vieš možno aj tam, neviem, nekupovala som odtiaľ, ja som objednávala z pilulky, ale tak dá sa asi z viacerých eshopov a vieš aj normálne osobne v lekárni kúpiť. tých možností máš viacej :)