Ako prirodzene znížiť cholesterol?

Táto diskusia patrí k článku: Ako prirodzene znížiť cholesterol?
Ako prirodzene znížiť cholesterol?

Zvýšený cholesterol trápi mnoho ľudí a vôbec nemusí byť jeho príčinou vyšší vek, či obezita. Zlé hodnoty cholesterolu majú aj štíhli a mladí ľudia, dokonca aj deti. Na vine je častokrát stres, ale najmä zlá životospráva. Ak vám váš lekár zistil z krvi zvýšený cholesterol, nezúfajte. Dokážete ho dostať do zdravých hodnôt aj bez tabletiek.

luclucka

podla mna to zalezi aj od toho, ze kto si da ako zalezat na dodrziavani tej diety a vsetkeho toho ostatneho. niekto je taky pedantnejsi, niekomu je to viac menej jedno a spolieha na to, ze vsak uz len hadam nejak bude.

dratha87

v podstate kazda odpoved je spravna, z toho co si vymenovala. to zalezi hlavne od zdravotneho stavu a od toho, ako sa bude lepsit. ale co viem, tak niektori ludia proste fakt, ze dlhodobo, fakt ze roky uzivaju na cholesterol volaco.

Milo210

to by som sa asi cisto len podla ceny rozhodoval, ze ktore sa lepsie oplati, lebo vsak to su take doplnky, co sa uzivaju dlhodobo, tak sa to asi nejak neoplati kupovat po jednom. aspon budes mat nieco doma do zasoby.

stylelucky

Tak zalezi, ake balenie si kupis :) Bud sa da 30 tabliet alebo 60 tabliet. To ako dlho vydrzi je asi zjavne podla poctu tabletiek, kedze si mas davat kazdy den jednu :)

lieskovcek

Na koľko vystačí to jedno balenie? Koľko je v ňom tabletiek? Oplatí sa kupovať aj nejak do zásoby alebo skôr priebežne?

jarica21

Ak zabudneš a že ti to napadne ešte v ten deň, tak proste užiješ neskôr, ale ak si to uvedomíš akože až neskôr, tak potom už nič. Už si ju nedávaš dodatočne, že by si potom v jeden deň užil dve tabletky. Ono sa nič nestane, keď sa to prihodí, pokiaľ to nebude nejak pravidelne.

tenista87

keby si nebodaj vynechala tú dennú dávku, tak potom čo? ďalší deň užiješ dve alebo ako? lebo verím, že aj takéto veci sa dejú.

Janna478

Pozerala som si to a ak myslíme to isté, tak by to malo byť tak, že jedna tableta raz za deň. To ako dlho by si užívala, to myslím, že nie je nejak dané alebo obmedzené. Aspoň som teda nenašla o tom informáciu.

martina.d

chcem sa opýtať, tie doplnky, čo ste spomínali, to sa ako užíva? akože či každý deň, koľko tabletiek a tak mám na mysli.