Co s tou lekarnou prosim? Tam viem tiez zakupit ohladne toho zlepsenia cholesterolu, ci ako ste to mysleli?
Ako prirodzene znížiť cholesterol?
ako dlho treba užívať tie lieky alebo tie doplnky, aby sa dostavilo nejaké preukázateľné zlepšenie?
mne ked zistili zle vysledky co sa tyka cholesterolu, tak som sa sama rozhodla, ze to skusim zlepsit nejakou takou prirodnejsou cestou, aby som nemusela do seba hned lieky pchat. zatial mam z toho dobry pocit, myslim, ze sa mi to dari.
podla mna pokial nemusis nejak nutne uzivat lieky, tak je zakazdym lepsie zvolit nejaku nahradu vo forme vyzivovych doplnkov a podobnych zalezitosti. pri tejto diagnoze si vies vo velkej miere pomoct aj sama tym, na kolko si ochotna zmenit svoj zivotny styl hlavne v oblasti stratovania.
Doplnkami myslis akoze co? Nejake vitaminy alebo tak? Ci rovno lieky?
vôbec by som to nebrala ako obmedzovanie, keď mi to má pomôcť. to potom tí ľudia majú zle nastavené také celkové vnímanie, keď si toto myslia. však keď to ide ešte takto pomerne ľahko, že stačí úprava stravy, pohyb a nejaké tie doplnky na úpravu cholesterolu k tomu... však to je super podľa mňa.
klaudinkas nepoznala som, ale pridala som sa tam. myslim, ze je tam vela uzitocnych rad ohladne toho stravovania, ze co ano, co je dobre, co pomoze zmenit ten zdravotny stav aj takouto uplne prirodzenou cestou. i ked niektori to mozno beru ako nejake obmedzovanie alebo co, ale tak treba mysliet v prvom rade na to, ze to kazdy robi pre seba a pre nikoho ineho.
Idem to hned pozriet, to sa ja rada zapajam do takychto sutazi a mala by som aj komu posunut vyhru, takze by to potesilo.
klaudinkas poznam to, pozeral som a dokonca tam je aj teraz sutaz o doplnky na upravu cholesterolu. mozno niekomu padne vhod takato mensia vyhra ;)
Zvýšený cholesterol trápi mnoho ľudí a vôbec nemusí byť jeho príčinou vyšší vek, či obezita. Zlé hodnoty cholesterolu majú aj štíhli a mladí ľudia, dokonca aj deti. Na vine je častokrát stres, ale najmä zlá životospráva. Ak vám váš lekár zistil z krvi zvýšený cholesterol, nezúfajte. Dokážete ho dostať do zdravých hodnôt aj bez tabletiek.