Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stará dievka

Príspevok v téme: Stará dievka
Dievka

Ahojte,

chcem sa spytat aky nazor mate na mna a co by som vo svojom zivote mala zmenit? Som stara dievka (32r), ktora nikdy nemala poriadne vztah s chlapom. Vsetky kamaratky sa mi vydavaju, tehotne su a pod. a ja ostavam coraz viac sama so svojou samotou. Chcem sa spytat co mam robit so svojim zivotom, ak chcem byt ako ostatne baby, ktore maju vztahy cakaju/maju babatko a pod... Vonku uz ani nemam s kym ist, chlapov ktorych poznam su bud zenati alebo zadani... Myslim, ze v tejto teme sa viacere spoznaju co tu pisu..

Dakujem za nazory.

Fantasyi

Podla mna je dobre, ked vie clovek zit sam, ale nie je dobre zit sam. Nemyslim, ze by k tomu nutila spolocnost, clovek ma vnutornu potrebu nebyt sam.
Niekomu brania vo vztahu aj negativne skusenosti zo vztahov, ci uz vlastne, alebo inych. Nedari sa im niekoho najst, kym si to v sebe nedoriesia.

denisaf

podla mna je ovela lepsie ked je clovek sam nez by mal mat partnera a rodinu z donutenia spolocnosti lebo potom to partnerstvo nevydrzi a trpia vsetci...kazdeho treba nechat zit tak ako je stastny... a tlacit sa do partnerstva koli veku ,rodine najst si prveho koho stretneme a za pol roka pojdu ludia od seba to nema vyznam..

Fantasyi

How. Som zena ;)
Mne sa to kedysi tiez stavalo a bolo mi povedane, ze nie som otvorena, ze posobim prilis silne a nedostupne, az namyslene. Staci sa s usmevom, bezprostredne s niekym rozpravat. Jednoducho spoznavat ludi. Osobne som tiez taka, ze dlho neriesim ziadny vztah, len kamaratstvo. Neskor uvidis, ci ti je s tym clovekom dobre. Treba tomu dat, len sancu.

Howling

Fant. Palec hore, presne si to vystihol

Denisa mozno si typ cloveka, co nema problem sa skamaratit z hocikym, mam jedneho znameho co je ako Ty v tomto ponimani, vravi sa tomu charizma..ja som taky neni, skusal som to, ale to som nebol ja, ale netvrdim, ze som asocial... S par zenami som sa spoznal, ale nebolo z toho nikdy nic, ani len kamaratstvo..
Ale druha strana mince tiez existuje, ze za toto nemozu ostatni ale ja sam, mozno niekde nieco treba zmenit..

Fantasyi

No a v tom to je. Ste sami, lebo hladate dokonalych partnerov a nie ste ochotni nic tolerovat. Kazdy ma chyby, vy urcite tiez. Myslite si, ze laska je, len o tom, ze je vsetko super. Pozerat sa na vztahy inych nie je dobre. Ake si to urobite, take to budete mat.

Adden

Ono nikdy nie je neskoro na rozvod. Lenze ak sa niekto vydal kvoli spolocnosti, aj zije v nestastnom manzelstve kvoli spolocnosti. Vzdy je moznost volby. Len na to obcas treba odvahu a vydrzat tazsie casy, ked sa tie zmeny deju.

denisaf

Kamarati sa daju spoznat v kazdom veku nie kazdy ma rodinu a decka a von sa vzdy da ist lebo kto chce ten si cas najde..vsetko ostatne je len vyhovorka ked niekto von ist nechce vyhovori sa na cokolvek.... a okolo mna sa muzi nehmyria som single :) zivot je skratka taky ziadne priatelstvo nevydrzi od zakladnej skoly ale clovek spoznava ludi celozivotne.. na vyske, v pracach na kruzkoch pri zaujmoch...netreba sa upinat na toho kto vecne ,,nema cas,,

Howling

Este k tomu ze uvadzas k manzelstvu, ktore je zle.. Ja poznam vacsinou take v pohode manzelstva, ano niekedy sa pohadaju a nasledne udobria, ziju si ten zivot a nejeden kamos mi povedal:"manzelka ma sice chyby, ale nikdy by som ju nemenil"

Howling

Denisa mozem sa opytat kolko ma Tvoja sesternica rokov??
Ja nehovorim, zit bez partnera urcite vyhody, len nastane cas kedy vsetci kamarati odidu k rodinam a ja tak medzi 4 steny, kedze byvam uz sam.. A vlastne s kamaratmi sa stretavame tak raz za pol roka( ja by som chcel viac, len uz maju svoje povinnosti)
Mozno sa okolo Teba Denisa hmiria muzi, alebo mas kamosky, ktore si najdu vzdy na Teba cas..

Marunka

Boooože, ako ja nemám rada, keď mi niekto povie "stará dievka" (mám 28 rokov) :D A tu hneď z rána taká téma, bŕŕ :D
K problému - ja to hovorím stále - nežijeme predsa preto, aby sme spĺňali predstavy iných ľudí. Preto ži tak, ako sa ti páči. Ak chceš byť slobodná buď aj do 50tky. Ak túžiš po partnerovi, tak si ho nájdi, len ho probuh nehľadaj preto, lebo to tak diktuje spoločnosť :) Lebo niekto povedal, že vo svojom veku musíš mať rodinu. Ja nemám, lebo som stratila dlhoročný vzťah. Podľa slov kamarátiek, žien čo sú už v manželstve, by v mojej situácií radšej spáchali samovraždu (dúfam, že každá s týmto vyhlásením žartovala), ako prežiť tú hanbu a najmä hľadanie nového partnera. Akože toto čo je? :D Aby nás spoločnosť a nejaký všeobecný názor tlačil niekam, kde človek ani nechce byť? Mám byť ponižovaná niekym za to, že som sa počas 6 ročného vzťahu nestihla vydať, lebo som na to nemala prachy a chcela som počkať školu, prácu atď? Alebo že som teraz sama a nechcem hoc koho, kto prejde okolo mňa a je milý? :)
Ak budeš spokojná ty sama, vnútorne, ľudia budú menej zapárať do teba. Navyše, ako spokojná osoba, ktorá je šťastná len tak sama v sebe, máš ďaleko väčšie šance si niekoho normálneho nájsť. Pretože si pritiahneš podobne ladeného človeka :)
Miest kde hľadať partnera je veľa, musíš obnoviť staré priateľstvá, kontakty, začať robiť rôzne krúžky, športy, pri ktorých sa zoznámiš s kopou nových ľudí...tí ťa zas zoznámia s ďalšími ľuďmi. Ale rob to len ak to chceš. Nie preto, že si považovaná ľuďmi okolo seba za starú dievku :)