Stará dievka

Príspevok v téme: Stará dievka
Dievka

Ahojte,

chcem sa spytat aky nazor mate na mna a co by som vo svojom zivote mala zmenit? Som stara dievka (32r), ktora nikdy nemala poriadne vztah s chlapom. Vsetky kamaratky sa mi vydavaju, tehotne su a pod. a ja ostavam coraz viac sama so svojou samotou. Chcem sa spytat co mam robit so svojim zivotom, ak chcem byt ako ostatne baby, ktore maju vztahy cakaju/maju babatko a pod... Vonku uz ani nemam s kym ist, chlapov ktorych poznam su bud zenati alebo zadani... Myslim, ze v tejto teme sa viacere spoznaju co tu pisu..

Dakujem za nazory.

denisaf

zial bohu pripajam sa aj ja k nazoru ze single zivot je prudko navykovy :))) je to naozaj super a podla mojho nazoru na partnera musis mat v zivote sakra obrovske stastie lebo co vidim okolo ludi vo vztahoch a manzestvach vsade su nejake velke problemy a ludia vo vztahoch dnes odmietaju na sebe pracovat... muzi opustaju rodiny zeny ziju s detmi same bez koruny... moja sestranica sa nikdy nevydala a zije najstastnejsie s celej rodiny este stastnejsi ako jej dve sestry ktore sa vydali hned ako mohli urobili si deti jednej muz pije a nechce pracovat a druha ma chore dieta... jej muz ma milenku a manzelstvo si drzi len aby rodina nepovedala a po nociach place do vankusa nad svojim zivotom...

a_dr1a

Howling. Ono je to prilis nebezpecne) Lebo si zvyknes na zivot single ktory ma aspon podla mna ovela viac vyhod nez nevyhod a moze sa ti taky zivot zapacit natolko, ze zmenit to, bude uz sakra tazke. U mna to tak bolo a je. Fakt by musela asi stretnut niekoho vynimocneho, kvoli komu by si povedala, ze on mi zato stoji a ze byt s nim je naozaj lepsie prijemnejsie stastnejsie spokojnejsie naplnenejsie, nez bez neho)

Howling

Ahoj
Mam 33 rokov, a nikdy som vztah nemal, mam dobru pracu dobre platenu, byvam sam.. A ano chodieval som von a aj chodim, nie som ziaden asocial, nedokazem sa stotoznit s nazorom ze lasku stretnes ked ju najmenej cakas.. A dokonca aj makam na sebe posilka,turustika, citanie, plavanie..ale uz som ostal uplne sam bez kamaratov (zadani vsetci).. Tu sa asi aj jedna, ze clovek ak sa troska neposnazi zostane na ocot.. Viem sa citit do Tvojej situacie a hovorit ze Ta to stretne v 40 ( mozno) je uplne bezpredmetne a ano vztahy su dvojsecna zbran.. No a ja zacinam sa ucit zit sam, co znamena ze ostanem asi na ocot.

nektarinka12

Ahojte :). ja som na tom podobne, coskoro budem mat 32 rokov, i ked mam vztah, zatial nie som vydata a nemam deti. Vacsina mojich kamaratok uz ma po dve deti, niektore aj tri a su uz niekolko rokov vydate. Ale stale sa najdu v mojom okoli aj zeny v nasom veku 30-40 rocne, ktore su stale single. A poznam aj take, ktore sa vydali napr. v 35ke a prve dietatko sa im narodilo v 37 rokoch. Dokonca poznam dve zeny, ktore sa vydali styridsiatke a v 41 a 42 porodili zdrave deticky :). Takze nikdy nie je neskoro a 32 este zdaleka nie je 42, v dnesnej dobe sa vsetko posuva a maloktora sa vyda v 20ked. Co sa tyka moznosti spoznat novych ludi, odporucala by som internetove zoznamky, speed datingy a akcie pre slobodnych-vylety, turistiku alebo tanecny kurz :). vnimam to tak, ze hoci uz nemame 20, stale sme este mlade :). vobec sa netrap, skus najst priatelov a spoznat novych ludi tymto sposobom :). a verim, ze coskoro sa aj ten pravy objavi :).

0vecka

inak neviem podla mna su tu dve Linie.. to ze si niekoho najde nieje az tak vylucene ani ked ma zena 50 aj ked zu neskor ma Problem lebo chlapi sa minaju kedze umieraju skor... ibaze zakladatelka chce decko a to je dost velky rozdiel tam je zu fakt najvyssi cas a nemoze si dovolit cakat so zalozenymi rukami 5 rokov

Danica555

Milan veľmi pekný komentár k téme presne ako píšeš život sa ti zmení zo dňa na deň ani naozaj nevieš kedy lásku stretneš...len sa nikdy netreba vzdávať... ja som sa vo veku autorky rozviedla mala som už jedno dieťa a predsa som si našla lásku..napriek tomu ako mi každý hovoril že už si nikoho nenájdem lebo mám syna, vek a podobne... ja som ich nepočúvala :-) veľa šťastie dievka neboj sa :)

jarmila1

Nic sa ty neboj. Urcite bude aj tebe dopriate. Vek v tejto dobe nic neznamena. Vsetko sa posuva a ludia maju na vsetko cas. Len nevesaj hlavu.

Imhiiik

Milan na toto forum len zakomplexovany chodia co su radi ze si do niekoho mozu rypnut....inak palec hore za tvoj koment!

Milan44

aaaaale nekecajte že nemá šancu a jej šance sa znižujú, stále ma človek nádej a šancu že sa niečo zmení len treba chcieť a netreba sa báť zmeny.
Mám bratranca ktorý si našiel v 38 rokoch 41 ročnú slobodnú. A teraz sú spolu už šiesty rok. Deti nemajú a ani to neriešia. Cestujú spolu po slovensku a po svete, obaja pracujú a uživajú si. Ani by ste im obom neuhádli vek aký majú lebo vyzerú mladšie. A prečo? Lebo sú šťastní a neriešia sprostosti ako vy tu níetkorí robíte z toho veeeeeľky problém.
V 30 sa život nekončí, práveže v tom veku akoby začínal človek žiť naplno, už vie čo chce, život ho už prefackal, už nieje tak naivný ako v 20 rokoch.
Nerobil by som z toho taký problém nafúknutý ako ho robíte. Načo? Každý nech si žije ako chce. Ak mu je dobre byť sám nech je sám, ak chce niekoho nech čaká a keď príde šanca nech sa jej chopí.
Ale robiť problém z toho by som nerobil. Srať nato, čo tým poriešite? Len sa zdeprimujete a nič viac. Srať nato čo je, skôr to nechať plynúť a nechať sa prekvapiť čo život prinesie.
Neriešiť, netrápiť sa a život bude krajší.