Stará dievka

Príspevok v téme: Stará dievka
Dievka

Ahojte,

chcem sa spytat aky nazor mate na mna a co by som vo svojom zivote mala zmenit? Som stara dievka (32r), ktora nikdy nemala poriadne vztah s chlapom. Vsetky kamaratky sa mi vydavaju, tehotne su a pod. a ja ostavam coraz viac sama so svojou samotou. Chcem sa spytat co mam robit so svojim zivotom, ak chcem byt ako ostatne baby, ktore maju vztahy cakaju/maju babatko a pod... Vonku uz ani nemam s kym ist, chlapov ktorych poznam su bud zenati alebo zadani... Myslim, ze v tejto teme sa viacere spoznaju co tu pisu..

Dakujem za nazory.

0vecka

Jatt vies kolko ma zena vajicok? tusim to bolo asi 300 000 a tie sa vytvoria uz v maternici teda pred narodenim a tych ma zena urcite dost na cely zivot :) ale inak to tak podobne je a aj ked sa to feministkam nepaci tak treba o Tom hovorit lebo je to ako keby zakazana tema ...

inak v 32 este neni vsetko stratene ale je to najvyssi cas zacat nieco robit

sasdq

Možností máš neúrekom, si na tom lepšie ako muž. Dokonca aj pri tej tvojej depresívnej spovedi si oslovila jedného záujemca. Nedala si ani fotku, ani nič iné a záujem je. Ak nemáš možnosť normálneho zoznámenia sa, tak choď na zoznamky, zapoj rozum a vyjde to.

joooo

ahoj ja som sice o nieco mladsia a tiez mam obrovsky problem najst si normalneho chlapa .. chvalabohu ja som taka povaha ze uz som s tym zmierena ze by som aj bola sama... ale fakt ti velmi drzim palce aby si stretla lasku svojho zivota a mala svoje vysnene dietatko.. zasluzis si to viac ako nejaka nezrela koza ktora otehotnie s hoc kym na diskoteke a nestara sa tak ako by sa mala starat...

advance

Noro super napisané
je pravdou to, že starými dievkami tieto singl baby nazývajú predovšetkým vydaté ženy ktoré sú samé nespokojné vo svojom manželstve. Mala som takú kolegyňu vydatú ktorá každú slobodnú vo svojom okolí nazývala starou dievkou. Alebo ich tiež nazývala karieristky. Ale na rozdiel od nej oni boli tie ktoré okolo seba rozsievali radosť zatiaľ čo ona len závistlivo zazerala svojím dioptriami po nich.
a ty slečna, riaď sa piesňou tejto slovenskej speváčky :D
www.youtube.com

Noro37

Sevas diovka,
tak sliž resp. čti, ty budeš pravdepodobne z valalu teda z dediny, je tak? :-)
Lebo dnes sa stretávam s výrazom tá je stará dievka, hentá je stará dievka len z úst starých báb a závistlivých dedinských vydatých žien ktoré sa vydávali po dvadsiatke a na krku majä tri decká a nevhodného manžela, sú nespokojné, ufrflané, závistlivé a nenávidia všetký slobodné dievky a ženy vo svojom okolí lebo tie si žijú slobodným životom, niesú nikým a ničím viazané a nik ich nesekíruje že im doma reve dieťa a čaká na nich manžel lebo večeru treba variť.
Na poprvé, niesi žiadna stará dievka, tento výraz je zastaralý a na dnešnú dobu sebavedomých, emancipovaných žien nevhodný. Tvrdiť v 32 rokoch že som starou dievkou je veľký nonsens. Si žena v najlepších rokoch. Ja ako muž by som sa neodvážil nazvať ženu v 32 rokoch starou dievkou. Pozným dosť slobodných žien v tvojom veku, dokonca aj staršie aj také čo majú po 40 a viac ktoré sa rozhodli zvoliť si život mimo manželstva. Sú medzi nimi také ako si ty, uplakané, večne sa sťažujúce, zamračené, mrzuté a nazlostené na celý svet že nemajú nikoho, ale poznám aj také ktoré sú šťastné a veselé, žijú si svoj život, venujú sa svojím koníčkom, záľubám a majú sa radi.
A to že máš 32 a niesi vydatá nieje žiadna tragédia, kopa dnešných žien žije v partnerstve bez sobáša, lebo chcú tak žiť.
Ten výraz "stará dievka" platil kedysi keď staré matere žili v dobe keď sa dievčatá vydávali v 18 rokoch, do 25 mali už tri decká a v 30 vyzerali ako by mali 45 rokov. Všetké sa ponáhľali s vydajom lebo keď mali 25 a boli slobodné už ich nazývali starou dievkou. A nebolo zvykom ako dnes že žili s mužom bez sobáša len tak.. To sa nesmelo. Nič také neexistovalo, každá jedna sa MUSELA vydať.
Tak hlavu hore a nemrač sa toľko na ten svet a svoju situáciu a život bude krajší ;-)

medikamentus

Kym pojdes prec, tak sa este zamysli.
Roky, ked dievcata rodili v 20 su davno za nami.
Dnes 40-tnicky rodia celkom zdrave deti. aj vdaka
lekarom.
Moja zena uz spi a radio hra :) .
Pytajuca sa ma do 40 este 8 rokov. Pokojne moze
stihnut porodit 4 a viac zdravych deti.
V 32 r. je uz dostatocne zrela a zorientovana, predpokladam.
Najlepsi vek. Zrela, zorientovana, pripravena.