Joooj, 32 rokov a povazovat sa za staru dievku? Dievca, zobud sa :), ved mas uplne super vek. Ok, ak zijes na malej dedine, pripadne este k tomu s rodicmi, tak mozno z celej situacie mas ten pocit, ked vidis, ako sa dari kamaratkam a teda dost mozne, ze si rodinne zalozena, cize asi by si nejaky vztah s perspektivou do buducna chcela i ty.
Kazdopadne, nastastie dnes sa to uz inak berie, dokonca i tu v SR (ok - netvrdim, ze vsade. Urcite sa najdu i ludia, kt. namiesto toho, aby ti trebars pomohli sa zoznamit s novymi ludmi, tak ta radsej budu ohovarat, podpichovat a robit z teba staru dievku).
Pozri, vies kolko mladych ludi a kludne i v kategorii do 40-45 rokov :) a ratam tam aj seba :) su single? Niektori dobrovolne, niektori zatial nenasli toho spravneho partnera/partnerku. Napr. dlhe roky som mala nadvahu, cize o mna nebol zaujem, kedze zvycajne moje kamosky a zname boli extremne krasavice (rozumove a moralne aspekty tu nebudem posudzovat :) ), ja som bola vzdy len ta do poctu. Pred par rokmi sa mi podarilo schudnut (ok, nehovorim o modelkovskych rozmeroch, ale viem, ze teraz uz v kategorii 35+ patrim ku klasickemu slovenskemu priemeru), cize pre muzske pokolenie uz nie som neviditelna :). A ked sa zamyslim, o com som prisla, ked nie som vydata a vidim, ako sa kolegyne, zname rozvadzaju, lebo su tyrane ci uz psychicky ci fyzicky? Mozno jedine o moznost mat dieta, kedze moje doterajsie presvedcenie je, ze ked uz dieta - tak jedine s partnerom navzdy a idealne v statuse rodina v klasickom ponimani manzelia, kt. maju deti (mozno i to casom prehodnotim, ked vidim, ako sa mnohi chlapi stavaju k teme laska a rodina :) ). Ale pri predstave dat sa dokopy uz navzdy stym, co som zatial stretla (a teraz beriem do uvahy tie rozumove a moralne aspekty v zmysle, ako sa chova ten partner, ake hodnoty uznava, ci mame vobec nieco spolocne, cize ci budeme vediet fungovat spolocne), tak asi by som sa bud len trapila alebo by som sa pridala ku skupine znamych, kolegyn, co sa rozvadzaju. Takze aky ma zmysel sa ponahlat, len kvoli tomu co hovoria ludia, kt. neprezivaju tvoj pribeh :)?
Najdi si zaluby, rob to, co ta bavi, skus travit svoj cas s ludmi, kt. ta nastartuju, rozveselia, a rozhodne nedepkuj z toho, ze mas 32 rokov a teda v minulom storoci to bolo povazovane za staru dievku :). Z mojho pohladu mas praveze najlepsi vek, nie su uz mlada zaba, kt. este nevie riadne, co chce a sucasne nie si ziadna starena, kt. by sa mala chystat na dochodok, odsediet cely den pri okne a spehovat druhych ludi, lebo na ine uz nema fyzicke sily. Hlavu hore :)