Este by som mala dodat, ze nie kazdy kto je vo vztahu, je stastny. O tom svedci vysoka rozvodovost na Sk. Poviem len tak obrazne tri pripady z nasej rodiny.
1. zena ma vyrazky po celom tele a je to dost viditelne. Ma so svojim muzom dve deti, ale spolu sexualne neziju. Je to info z prvej ruky, dovodom, je vraj, ze uz ho nepritahuje. Rozvod neprichadza do uvahy z viacerych dovodov. (katolicka viera, deti, male mesto, manzelka by nedokazala deti uzivit, kedze zivitelom je tu muz). On je nastastie silna osobnost a celu tu rodinu zivi zo svojho prijmu. Zena je frustrovana
2. Zena ma 6 deti, nepracuje kvoli podlomenemu zdraviu, pocetnu rodinu zivi muz, orem toho vari, chodi z detmi na vylety, kedze manzelka sa musi setrit. Niektore deti jej ani nevzdaju potrebnu uctu.
3. Zena ma dve deti, z toho mladsie je vazne chore . Muz neda zene uctu, skaredo jej nadava, ona uvazovala o samovrazde. On zo vsetkych problemov vini ju, pred rodinou ju obvinuje, ze je psychicky chora. Su momentalne v rozvodovom stadiu, do manzelstva boli viac menej tlaceni, kedze spolu dlho chodili.
Dalsie pripady tu rozpisovat nebudem, chcela soms len poukazat na to, ze nie je cielom sa za kazdu cenu vydat, ale byt spokojna a vyrovnana sama so sebou. Nikdy nevies, ze ci nebudes prezivat nieco podobne co ludia, o ktorych som pisala vyssie.