Stará dievka

Príspevok v téme: Stará dievka
Dievka

Ahojte,

chcem sa spytat aky nazor mate na mna a co by som vo svojom zivote mala zmenit? Som stara dievka (32r), ktora nikdy nemala poriadne vztah s chlapom. Vsetky kamaratky sa mi vydavaju, tehotne su a pod. a ja ostavam coraz viac sama so svojou samotou. Chcem sa spytat co mam robit so svojim zivotom, ak chcem byt ako ostatne baby, ktore maju vztahy cakaju/maju babatko a pod... Vonku uz ani nemam s kym ist, chlapov ktorych poznam su bud zenati alebo zadani... Myslim, ze v tejto teme sa viacere spoznaju co tu pisu..

Dakujem za nazory.

sasdq

janka33 - keby ženy nezostávali od začiatku v bezperspektívnych vzťahoch, snažili sa o nemožné, tak takéto veci by nemuseli riešiť. Muži to majú nastavené inak, materinský cit majú oslabený, dieťa nie je v ich živote až taká priorita.
dancoo5 - sú také babeny, vzhladovo tuctové, zarobia len tak na prežitie, majú 32+, na zoznamke si vytvoria otrasný profil a tam roky trčia, chodia tam večer pokecať, šancu na aspoň jedno stretko nedajú nikomu. Potom je tam iná skupina báb, tá šancu dá, 1x, alebo keď sa budeš veeeľmi snažiť tak aj 2x, za tie 2-3 hodiny musí ten vystresovaný a neskúsený chlap zo zoznamky vykresať iskru, silné mravčenie v bruchu čo sa podarí možno 1 zo sto a ten jeden je práve Cassanova.

dancoo5

ahoj dievka... nechcem byt na teba nejaky zly ale je fakt co tu bolo spomenute ze ked zena alebo muz nemali este vobec vztah nieco urcite nebude v poriadku... ja mam kamaratku v tvojom veku a tiež je sama nikdy nemala vzťah a ani sa nečudujem prečo... ked sa stretneme alebo si píšeme neustále je negatívne naladená neustále sa sťažuje nepracuje na sebe... ked sa snou na hodinu stretnem cítim sa ako keby som bežal maratón ... takže fakt sa nad sebou kriticky zamysli popracuj na povahe a na vzhľade a isto niekoho stretneš :) ono to príde ked to najmenej čakáš...

Bibis1

Takato vec sa neda silit. Urcite na teba niekto caka, len to bude chciet cas. Vsak mas ten najlepsi vek. Neboj, vsetko bude dobre a aj ty sa urcite lasky dockas.

imhoimhovic

inak je divne ze taketo temy niekto zalozi tu vznikne dohadovacka a autor sa k teme potom vobec nevyjadruje :-D inak si myslim ze ked sa autorke nedari najst si tak dlho nikoho niekde bude chyba... bud vo vyzore alebo v povahe... treba na sebe zamakat a fakt sa kriticky na seba pozriet...

janka33

najvacsia skoda je ze aj chlapom neuteka cas a nemusia riesit to co zeny... stihnut dieta dovtedy a dovtedy... keby toto vedeli pochopit a prezili si to vsetko by bolo ine... a necakali by do 40tky s dietatom...

alica00

Sasdq, vraj - sup na zoznamky- a tam najde co? Samych dilinov, nemoznych, uchylov, zadanych ktori chcu len sex. Tam ani nech nechodi, strata casu. Par mesiacov som chodila na zoznamky a hroza, sami hnusni chlapi, no nechcela by som ani jedneho, to radsej sama zostat. A ani jeden z tych co som si s nimi pisala si nechcel zakladat rodinu, nehladal vazny vztah, len nezavazne stretavanie sa.

0vecka

sasdq a saq to tak je akurat si myslim ze v tomto veku sa to este da zvladnut ak by toto napisala 35 rocna tak ta zu je na odpis ale 32 sa este da rok na sebe zamaka najde si partnera o 2 roky zacnu Makat na decku a o rok a pol porodi to je dokopy 4,5 roka dajme tomu 5 takze porodi ako 37 rocna aj ked je to uz na hrane.. ale imho rady typu si mlada mas plno casu su uplne destruktivne

Jaro41

Moja mala 33 a ja 31 keď sme spolu začali. Mne nevyšiel vzťah, ona ozajstný vzťah ani nemala. Je moletka. Dnes sme manželia, máme dieťa a fungujeme ako normálna rodina. Ale fakt je, že čas uteká! Ak to nechceš neskôr uponáhľať, treba sa obracať. Veľa šťastia..

sasdq

0vecka - 32-34 otehotnie zväčša ľahko, lenže to už treba mať vybudovaný vzťah, svadba A poriešené bývanie. Dá sa stihnúť veľa, lenže možno potom stihne jedno dieťa, alebo, dnes je aj veľa mladších párov neplodný, nedarí sa im rok aj viac, ak prídu takéto problémy, tak potom nemusia stihnúť ani to jedno. Jej problém je, že nemá partnera. A prečo ho nemá? Možno preto, lebo je to bežné, obyčajné tuctové dievča s prehnanými nárokmi, ktoré nevyvinie žiadnu aktivitu. Asi to nerobí dobre, keď je v 32 sama bez vzťahových skúseností. Asi by sa mala reálne ohodnotiť, čo ponúka ona, zapracovať na sebe a keď sa nevie zoznámiť v reálne, tak šup na zoznamky.