Stará dievka

Príspevok v téme: Stará dievka
Dievka

Ahojte,

chcem sa spytat aky nazor mate na mna a co by som vo svojom zivote mala zmenit? Som stara dievka (32r), ktora nikdy nemala poriadne vztah s chlapom. Vsetky kamaratky sa mi vydavaju, tehotne su a pod. a ja ostavam coraz viac sama so svojou samotou. Chcem sa spytat co mam robit so svojim zivotom, ak chcem byt ako ostatne baby, ktore maju vztahy cakaju/maju babatko a pod... Vonku uz ani nemam s kym ist, chlapov ktorych poznam su bud zenati alebo zadani... Myslim, ze v tejto teme sa viacere spoznaju co tu pisu..

Dakujem za nazory.

Jatt

medikamentua, čo myslíte tým, že sa autorka témy (32 rokov) nachadza na prahu "najlepšieho veku" ? Pretože z biologického hľadiska je jej "najlepší vek" , t.j. vek, v ktorom je šanca na počatie nového ľudského jedinca najvyššia, už cirka 12 rokov za preč. Od približne 20.roku života u ženy klesá počet a kvalita ženských vajíčok. To sa prejavuje aj v zhoršujúcej sa úspešnosti pokusov o otehotnenie, výraznejšie po 30. roku života ženy. To je omnoho podstatnejší fakt ako titul "stará dievka".

medikamentus

Dievka moja, si celkom na prahu toho najlepsieho veku.
Silit, nic nesil. Ale skus napriklad zmenit pracu /?/ , zacni chodit na miesta, ktore ta kedysi lakali /kone, posilnovne, turisticke oddiely, poznavacie zajazdy/..........
Nieco dobre ta caka za rohom.
Mna uz taha zena za pyzamo, tak sa netrap, este mas min. desatrocie na splodenie potomkov.