spolužitie z hľadiska financií

Príspevok v téme: spolužitie z hľadiska financií
Henka123

S priateľom máme spoločné dieťa, som na materskej, žijeme v mojom dome a tiež k dispozícii máme moje auto. Žiaľ auto je príliš male na cestovanie s dieťaťom, nezmestí sa tam kočík a k tomu ešte my traja, prípadne moje druhé dieťa. 4 ľudia s autosedačkou a kočíkom nemožné zmestiť, pretože auto je bez kufra. Chcela by som aby partner zabezpečil druhé auto, take čo by vyhovovalo 4člennej rodine. Podľa neho je to zbytočné, že načo. Z jeho príjmu mi dáva na stravu a bývanie, to čo mu zostáva cca 500 eur minie na svoje hry, tipovanie a či mu niečo zostane neviem. Povedal, že kedže mi dáva peniaze tak mám väčšie auto kúpiť ja. Pritom na bývanie si prispieva možno 5 mesiacov. Zaráža ma jeho postoj, že ak niečo treba všetko mám zabezpečiť ja. Aké mate skúsenosti vy, prípadne čo si o takomto prístupe myslíte?

a_dr1a

aquacel, preco ti tak lezi v zaludku?

A k autorke temy len tolko. Keby si uviedla presnejsie udaje infa, ako to je u vas ohladne tych financii, nemuseli tu vzniknut tieto konflikty a hadky. Ci sa tu len zabavas? Lebo ludia ti sem pisu a ty cusis.

aquacel

Vyopalovaný z lyžovačky a štekna drží hubu. Fantasiy aj dnes si betónovala :D tak ďalej drž papulku a svet je hneď krajší.

modraobloha

to je ozaj na závidenie spraviť si dieťa s mužom ako má autorka :-D úplne tu bledneme všetky že tiež takého nemáme na krku čo svoje záujmy pred dieťa stavia...

grckagrc

Ja zas vidim, ze sem chodi vela zavistlivych zenskych.

Fantasyi tu ma ako jedina baba rozumne nazory a neboji sa ich povedat. Smola, ze je zadana ;(

kabel

to sú tie rýchokvasené vzťahy bez papiera, však načo čakať, načo sa brať a potom muži nadávajú na ženy a ženy na mužov. V jednom však s ´Fantasyi súhlasím-a to, že u muža hľadaj za všetkým matku.