S priateľom máme spoločné dieťa, som na materskej, žijeme v mojom dome a tiež k dispozícii máme moje auto. Žiaľ auto je príliš male na cestovanie s dieťaťom, nezmestí sa tam kočík a k tomu ešte my traja, prípadne moje druhé dieťa. 4 ľudia s autosedačkou a kočíkom nemožné zmestiť, pretože auto je bez kufra. Chcela by som aby partner zabezpečil druhé auto, take čo by vyhovovalo 4člennej rodine. Podľa neho je to zbytočné, že načo. Z jeho príjmu mi dáva na stravu a bývanie, to čo mu zostáva cca 500 eur minie na svoje hry, tipovanie a či mu niečo zostane neviem. Povedal, že kedže mi dáva peniaze tak mám väčšie auto kúpiť ja. Pritom na bývanie si prispieva možno 5 mesiacov. Zaráža ma jeho postoj, že ak niečo treba všetko mám zabezpečiť ja. Aké mate skúsenosti vy, prípadne čo si o takomto prístupe myslíte?
spolužitie z hľadiska financií
Prezyvka) Cierny humor, no aspon sirotsky))
Nic v zlom, ale dnes, ak chce mat zena decko, tak bud sa bude zozierat s chlapom, alebo trapit sama.
Taka doba, kde chlap nie je ani schopny a hlavne, ani ochotny starat sa o niekoho ineho, nez seba. Je to zial vychovou.
Zena, aby sa pretrhla. Zarabala peniaze, starala sa o seba, domacnost, kazdy den varila, o decka a este aj o velke dieta - chlapa, ze full servis.
Lebo ani neda prasule, ani nepomoze v domacnosti a ani sa o decko nepostara.
Ako k comu ich tie matky vychovavaju od samej lasky? K nezodpovednosti, lenivosti, egoizmu a drzgrostvu.
Kedysi boli muzi muzmi. Ja sama som mala najlepsieho otca a moja mama sa na neho nikdy nestazovala. Zarobil a to nemal ziadnu funkciu, v domacnosti pomohol a s nami travil plnohodnotny cas. A ako bonus, moju mamu nikdy nepodviedol, lebo sa vzdy tesil a ponahlal domov. Dnes sa muzi len vyhovaraju a nadavaju na zeny. Vobec si ich nevazia a nemiluju.
Nechapem preco jej nadavate, vedzte, ze je kopec muzov, ktori sa po dietati zmenia k lepsiemu.
mne sa to tiez az tak zle nezda... pracuje prispieva na domacnost a dava priatelke... podla mna to ze nechce zohnat ine Auto a ma svoje hobby neznamena ze to je nejaky odlud najme ked to Auto ani nepotrebuju
xxxyyyxxx -> a kde sa pojednava o tom ze to nema pod kontrolou?
partner autorky je chlap ktory by si v ziadnom pripade decko nemal robit a nemal by mat ani partnerku nakolko nieje schopny mat pod konrolou ani seba sameho... fakt niektory ludia nech ani deti nemaju lebo tu mame neskutocne mnozstvo rodin o nicom kde trpia decka... zlyhali ste obaja ty vo vybere partnera a tvoj chlap ako clovek... ale stale mi to nejde do hlavy ze si nevidela koho mas pri sebe... co si si zo zufalstva zmyslela ze chces vztah aby si nebola sama? lebo tak mi to pripada
Bubliii - nie sú zobratí, prečo by on mal za vlastné kupovať auto, keď už ona jedno má? Prispieva na stravu, prispieva na energie. Dom jeho nie je, preto nevidím dôvod aby do doňho z vlastného investoval. Koľko dá na tipovanie a koľko šetrí netuší ani sama autorka. Ich problém je, že sa nevedia dohodnúť na financiách.
Bubliii akurat ze na jedno dieta nepotrebujes ziadne specialne Auto.. kocik potrebujes kolko? rok? a zvysok uz neni Problem.
Sasdq, čítaš, či len trolluješ? Ona je na MD, má smiešny príjem a on jej hodí nejaké drobné a zvyšok ide premárniť hazardom. A keď niečo reálne treba (auto), tak on sa tvári, že nemá.
Už chápeš?
Dosť chorá téma, chlap platí žene náklady za seba - strava + nájom a už sa tu z toho pomaly striela. Dnes je bežné, že žena príde do hotového a manžel platí všetky účty, stravu a neviem čo. Ona svoj diel odrobí vytieraním podlahy, ako keby muž po práci nerobil na dome a okolo domu.
a_dr1a -> lebo ked niekoho zabijes tak urcite potom to vyzivne dostanes....................................... logika ako naozaj
Ako vzdy ide o to ze co chces dosiahnut ale v tejto situacii to je absolutne konktraproduktivne nech sa na to pozeram ako chcem.