Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

spolužitie z hľadiska financií

Príspevok v téme: spolužitie z hľadiska financií
Henka123

S priateľom máme spoločné dieťa, som na materskej, žijeme v mojom dome a tiež k dispozícii máme moje auto. Žiaľ auto je príliš male na cestovanie s dieťaťom, nezmestí sa tam kočík a k tomu ešte my traja, prípadne moje druhé dieťa. 4 ľudia s autosedačkou a kočíkom nemožné zmestiť, pretože auto je bez kufra. Chcela by som aby partner zabezpečil druhé auto, take čo by vyhovovalo 4člennej rodine. Podľa neho je to zbytočné, že načo. Z jeho príjmu mi dáva na stravu a bývanie, to čo mu zostáva cca 500 eur minie na svoje hry, tipovanie a či mu niečo zostane neviem. Povedal, že kedže mi dáva peniaze tak mám väčšie auto kúpiť ja. Pritom na bývanie si prispieva možno 5 mesiacov. Zaráža ma jeho postoj, že ak niečo treba všetko mám zabezpečiť ja. Aké mate skúsenosti vy, prípadne čo si o takomto prístupe myslíte?

Messje

Tiez to vidim ze je tu o vela viac zien ktore maju problem s muzmi.
Moja babka vzdy hovorili
Aky kupila,taky mala.
Ti chlapi sa naozaj tak nestazuju.

kiddo

Uvedomujete si, ze sa navzajom nechavate vytocit niekym, koho osobne nepoznate, nikdy v zivote ho nestretnete a vo vasom zivote ma nulovy vyznam?

Fantasyi

Asi tvoja zena musi doma drzat hubu, chuda.
A ty si postavil dom? Aj vlastnymi rukami, ze mna nazyvas neschopnou? Mimochodom tu chladnicku mam v byte, v dome mam inu cmuq

Pisala som aj tu, ze poznam aj chlapov, ktori sa o rodinu vedia aj chcu postarat, sa nauc citat. Trolko

aquacel

Čo z kontextu?
Zlí chlapi.
Neschopní chlapi.
Nevďační chlapi.
Leniví chlapi.
V každej jednej téme len útočne, negatívne voči chlapom. Čo som vytrhol z kontextu? mám si dať tú námahu a nakopírovať tu tvoje hlody z každej jednej témy ? Fantasiy drž už tú hubu tak ako ju musíš držať doma ty neschopná puťka zakomplexovaná.

sasdq

0vecka - teraz som si spomenul, že manželke som tiež raz odvrkol, nech si auto kúpi sama ... u mňa je to ale tak, že všetko spoločné platím ja a okrem toho nie je všetko dokončené a peniažky pôjdu hlavne tam. Auto mám, je staršie, spoľahlivé, pár rokov ešte poslúži, ale je to staršie. Priority mám niekde inde ako si na auto požičať a pred susedmi ukázať - už máme. Inak ženy po narodení dieťatka zblbnú, chce nové auto lebo pre dieťatko je bezpečnejšie a ona zo starým chodiť nebude atď. To je tak, strážiš každé euro, všetko ide do spoločného, rozrátaný rozpočet máš až do dokončenia a potom bác, nové auto. Veď keby všetko nebolo len na mne, keby si dievča šetrilo, nie len na seba, na značkové somariny, vyhádzať peniaze, život mala pekný o tom potom, ale ja som si už na VŠ platil stavebko. A čakať, že muž všetko zacvaká, jednoducho fantázia. A to doma varím, vysávam, nakupujem, aj s oknami jej pomôžem, nie ako pred 30-40 rokmi, keď chlap doma prstom nepohol. Neviem čo ešte chcú, aby som si bral úvery a všetko z toho platil?