Už sme všetci zufali z tejto situacie. Moj 64-ročny stryc už v podstate od narodenia parazituje na mojej starej mame. Ja mam 43 rokov a už 21 rokov som osamostatnena, mam rodinu, dospele a takmer dospele deti (3). Stryc je lenivy flakač, ktory nikdy v praci nevydržal dlhšie ako pol roka, ženu nema...dieťa nemanželske o ktorom sme už davno nepočuli. Teraz je rok dôchodca a začiname mať pocit, že staru mamu využiva ešte viac. Ona má 93 rokov, je zaslepena laskou k synčekovi(asi preto, že je jej najmladšie dieťa) a vobec nebere do uvahy to čo jej my hovorime. Sme bezradni. Ako jej otvoriť oči aby konečne videla realitu ?
Využívanie "mama hotela" aj po 60-tke.
Inteligentní ľudia si za svojími názormi pevne stoja a nehanbia sa za ne.
to je ten typ, ktorý je zamindrákovaný z toho, že ho nik nerešpektuje, tak potrebuje ukazovať svoju akože prevahu, ktorá neexistuje
zufala99 akoze kludne ma mozes aj priamo urazat .. ja uz som zvyknuty ale fakt za to co si tu predviedla by si sa mala fakt hanbit...
Ovecka, keď teraz čítam tvoje príspevky, usudzujem, že nie je na mieste hovoriť o rovnocennosti.
zufala99 sorry ale zistit tvoju identitu a toto co tu pises zverejnit tak ta vyrazia pre zly moralny Profil. Akoze fakt podobne ksichty sme mali aj my na skole uvedom si ze takto sa mozes spravat k detom v skole (bohuzial) ale ked sa bavis so spolocensky rovnocennymi osobami tak ine reakcie necakaj.
Messje tak by mala dat vankus aj tomu povalacovi :-D 63 rocny dedek nema proti nej sancu :)
inak aj kebyze podpise napr darovaciu zmluvu tak toto sa da na sude napadnut... ono vydedit vlastne deti nieje take lahke...naj by bolo kebyze to preda a potom by jej tie peniaze jednoducho zobrala pritlacila vankus a potom sa cudovala ze kam to zmizlo a najto hodila na toho povalaca :)
ale podla toho co pise je to typicka ucitelka :) ona sa rozhodne ako to ma byt a kazdy iny nazor musi byt zlikvidovany este v zarodku
ovecka, ak sa snažíš byť vtipný, ide ti to veľmi slabo. Študenti našej školy sú po tejto stránke kreatívnejší.
Ovecka
Co si pipi?
Nemoze jej dat vankus na hlavu kym babka nepodpise.Az potom.
lol teraz som si to trosku prelistovat ze nechcem aby zomrela ale chcem dedicstvo :-D ... rovno jej pritlac vankus a mas to vybavene :)
sama si ho tak vychovala sama si je na vine a sama si to odtrpi.. nestaraj sa do toho!!!
co ches zu teraz riesit? v takomto veku zu ludi nezmenis