@faith haha ale si ma pobavil :) tak logicky ono aby ho telo dobre vstrebalo, mal by byt bio-aktivny, lebo ten je najviac podobny tomu ludskemu kolagenu a preto sa lahko a rychlo vstrebava. ale kludne mozeme ostat pri tvojej verzii ze mame senzory v tele, chápem, že každý podľa seba
7 dobrých dôvodov, prečo by ste si v zime mali doplniť kolagén.
Tak už len ak si vezmeš, že tabletka je stlačená a čo to potrvá pokiaľ sa rozpustí... U prášku to máš prakticky hneď
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Eimi vieš mi aj nejaký práškový odporúčiť? Mám problém s tabletkami celkovo, preto by som skôr v takejto forme, ak by bol nejaký dobrý na trhu. Keby bol ešte aj taký, ktorý podporuje viaceré oblasti naraz, ako sú aj pleť, vlasy a nechty.
Celorocne by sa mal kolagen doplnat, nie len teda v zime. Je teda dobre podporit nejako tvorbu kolagenu aj stravou a aj doplnkom ci uz v podobe prasku alebo tabletiek. Osobne som viac za prasok, ten sa aspon mne rychlejsie a lepsie vstrebe.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
taky kolagen a kolko vasni vie vyvolat. to bude asi tym, ze teraz je viac o tom pocut, ale asi aj tusim preco. dlho som zvazovala ci ho zacat uzivat alebo nie. este aj mamina mi hovorila, ze uziva kolagen, i ked teda ona ma prevazne problemy s klbami takze kvoli tomu ho zacala brat. mne imponuje aj to, ze pozitivne vplyva aj na zjemnenie vrasok
Dobre, dobre, ako povieš :)
Sa tu nehádajte, je to fórum na ktorom každý môže vyjadriť svoj názor.
Anetka pokiaľ vieš, čo ti pomáha, tak je to len dobré, no mnoho žien a ľudí nevie a preto sa musí aj tu informovať, čo je dobré. Predsa všetci vieme, že skúsenosti od cudzích ľudí sú tie najlepšie skúsenosti!
Nie nadarmo sa o ňom hovorí ako o zázračnej bielkovine, či „elixíre“ mladosti. Dokáže telu vrátiť to, čo vekom stratilo, vyhladiť vrásky, či zmierniť bolesti kĺbov a pohybového aparátu.