7 dobrých dôvodov, prečo by ste si v zime mali doplniť kolagén.

kmina

Tak je dôležité si vedieť hlavne vybrať či morský alebo hovädzí. Je ich veľa na trhu ale tak dá sa. Stačí si vyhľadať info, tiež som to tak spravila a užívam už zlatý zeen :) Michalienka12 máš pravdu, tiež nerozumiem tomu, prečo práve len v zime, alebo len v nejakom období :) To u mňa by bolo také, že by som aj zabudla ako klasicky :D

henkalic

qano to mas pravdu, kazde obdobie specificky vplyva a tak isto aj ovpyvnuje a namaha plet, takze isto je najlepsie ho uzivat po cely rok, aby boli vysledky co najlepsie. uzivas nejaky aj ty?

michalienka12

ak sa smiem vyjadrit, tak si myslim, ze kolagen by sa mal brat a doplnat bez rozdielu na rocne obdobie, kedze pri kazdom sa plet proste namaha trocha inak

mickainka

este by som mala taku otazku, mozno odveci ale pre istotu, by ma to zaujimalo :) teraz ked ide jar a sa oteplieva a predsa len aj prijem Dcka sa nam postupne bude zvysovat, co je fajn pre plet aj tak je dobre uzivat kolagen, ci uz tak netreba ako v zime?

matila

erikalahka vies co asi nie tak uplne len kvoli cene, ale predsa len teraz je taka doba, ze sa pozeram cajstejsie do penazenky :D chapes :) a co sa tyka ucinkov, je to individualne u kazdej alebo by sa dalo povedat, ze ano ja neviem najviac funguje na vlasy alebo nechty?

michalienka12

uzivala si aj ten cierny? mne ako tento zlaty moc kvoli tej citronovej prichuti nepasoval ale tak dlhodobejsie. rada chute obmienam, no je to presne ta investicia o ktorej som hovorila. mam ho velmi rada, kedze vidim vysledky a ono aj ked sa to tak vezme a prerata sa cena na jeden den, tak to vobec nie je vela

berca

Erikalahka presne aj ja ho mam doma, teda uz nie tolko baleni, postupne sa mina :) Tak ale to suhlasim, nemyslim si ani ja ze by boli az take drahe, ved ked si predstavim co ine aku hlupost zbytocnu by som za tie peniaze mozno kupila, a takto radsej investujem do seba.

erikalahka

Matila tak cena, ide o to, ze aky kolagen chces, ake zlozenie by mal mat, a ake ucinky. A zase si nemyslim, ze by vseobecne kolageny boli nejako drahe. Uzivam tento a za mna super :) Ci ty sa chces rozhodovat aj kvoli cene akoby ti vychadzali jednotlive balenia na mesiac, ci ako?

michalienka12

ako zas nemusi to byt zas neviem aka palka, no podla mna netreba ocakavat neviem ake zazraky od tych najlacnejsich. hlavne je treba pozerat na zlozenie a obsah samotneho kolagenu v dennej davke

matila

michalienka12 suhlasim s tebou :) uz je to potom len o tom, ze aky konkretne, a ty teda nejaky uzivas, alebo by si chcela? :) lebo by ma zaujimalo, ako velmi v takomto pripade zohrava ulohu cena.