Wendy aj mne to prislo malo penazi, preto som sa radsej opytala. skusim sa teda pozriet po nejakych drahsich.
7 dobrých dôvodov, prečo by ste si v zime mali doplniť kolagén.
ako nie je to málo peňazí, no povedzme si tak, že za kvalitu sa v dnešnej dobe platí a investovať do seba a do svojho zdravia, je podľa mňa to najlepšie, čo môže človek urobiť
Neviem, no zda sa mi to malo, ja co si kupujem kolagen tak ma vide okolo 48€ no niekedy byvaju nan aj akcie. Niekomu sa to moze zdat dost, ale su vidno nejake tie zlepsenia hlavne co sa vlasov tyka a pleti, takze by som nemenila
Aka je cena takeho kvalitnejsieho kolagenu? Lebo videla som aj take za 20€, tak reku ci tie su tiez dobre alebo sa radsej pozerat po drahsich? Ake mate skusenosti?
Takze predsa. Tesim sa s tebou :)
prehovorili ste ma a uz som aj ja kollageniacka, dneska som si ho bola kupit a musim napisat, ze fakt chuti skvelo a som moc zvedava na vysledky
nie smolnusa, jednoznačne to nebudú peniaze vyhodené do luftu, za to ti ručím!
ja by som potrebovala dat hlôavne pletui taky ten smrnc, kedze neviem stale vyzera tak unaveno, aj ked sa o nu teda staram a pouzivam aj kremy. takze vravite, ze to nebude kupa do prazdna?
smolnusa aj ja ho užívam a taktiež som postrehla, že mi robí dobre. neboj sa, keby som nevidela výsledky, tak isto by som si ho nekupovala, 50€ je vcelku dosť peňazí za niečo, čo by neúčinkovalo. našťastie ale tento kolagén je veľmi kvalitný.
Kludne si ho mozes kupit. Ja ho uzivam uz nejaky ten cas a mozem povedat, ze najviac sa mi ukazali ucinky na vlasoch ale aj na pleti tak celkovo, je taka krajsia. No vlasy, dlho som ich nemala take silne a aj rastu rychlejsie, comu sa nesmierne tesim, ze po rokoch bude zo mna znova dlhovlaska
Nie nadarmo sa o ňom hovorí ako o zázračnej bielkovine, či „elixíre“ mladosti. Dokáže telu vrátiť to, čo vekom stratilo, vyhladiť vrásky, či zmierniť bolesti kĺbov a pohybového aparátu.