Partner plesivie

Príspevok v téme: Partner plesivie
franta27

Ahojte, partner sa mi rokmi pred ocami meni a dost oplesivel. Navrhla som mu ist na transplantaciu vlasov, ale nechce o tom ani pocut. Zacal sa holit na koleno, ale to je vidno este viac. Ja som o 11r mladsia, ked sme spolu zacali, mal normal vlasy. Je to moj zivotny partner, je to moj najlepsi priatel, moja rodina, avsak tie vlasy mi vadia, je dost casto tercom nejakych vtipov a sama sa citim preto zahanbene. Mam ho presviedcat, ci sa s tym zmierit? Peniaze nie su az taky problem, este som mu aj sama navrhla, ze mu na to kludne prispejem.

partner1

A ty čo za to dáš na oplátku svojmu mužovi?

Začneš konečne menej žrať a viac cvičiť, alebo pôjdeš na liposukciu aby si nemala tak nechutné hrubé stehná?

Pǒjdeš na labioplastiku nech ti konečne zmenšia tie tvoje plandajúce pysky?

Dáš si zvǎčšiť a spevniť poprsie?

bodovka

ved aj muzi maju na partnerku naroky a isto aj vam chlapom dobre padne ked ste spokojni so zenou... Tiez mi priatel povedal aby som popracovala na svojej postave po narodeni syna a to som aj spravila. Nehnevala som sa zato na neho naozaj som vypadala zle. Teraz je stastny on ale hlavne ja. Opat sa mi vratilo sebavedomie. Nehovorim o tom ze chlap bez vlasov nemusi dobre vypadat kazdemu sa nieco ine paci.

neviem111111

a len tak na margo aktualneho diania vo svete - je tam jeden vyborny priklad, ako vyzera chlap, ktory sa nevie vyrovnat s plesivejucou hlavou - ako Donald Trump.

neviem111111

bodovka, a plesaty chlap nemoze vyzerat dobre? dwayne johnson, vin diesel, bruce willis, to je len to co ma narychlo napadlo a len spomedzi hercov a su to dobre vyzerajuci chlapi s charizmou. vypadavanie vlasov je normalnym priznakom starnutia, ale to sa zrejme uz v dnesnej dobe nenosi, rovnako ako vrasky - vid same nabotoxovane mrtve nehybne ksichty. na transplantaciu vlasov by sli asi len zakomplexovani zufalci kt. sa nevedia vyrovnat s tym, ze cas bezi a vsetci starneme. gratulujem partnerovi autorky temy, ze to ma v hlave natolko v poriadku, ze toto riesit nepotrebuje a nechce. co je uz horsie, je jeho vyber partnerky.

neviem111111

ovecka, ak sa nemylim, tak hawking sa s tou zenou rozviedol, lebo ho bila a nestarala sa o neho a tyrala ho, dovodom nebolo to, "ze si nasiel mladsiu"

bodovka

chapem ze som tu asi mnohym brnkla na citlivu temu ale naozaj mi neslo o to niekoho urazit. Len hovorim o tom ze na nedostatkoch nieje problem popracovat hlavne v dnesnej dobe neobmedzenych moznosti. Vobec to nieje o veku ale o tom ako sa kto o seba stara. Kazdy moze byt pekny v kazdom veku. A zase muzi povedzme si pravdu tiez vam isto dobre padne ked je vasa partnerka pekna a upravena. Takze neklamme si.

0vecka

qweqweqwe skusim inak.... chlap ktory chce zensku ktora dobre vyzera nemusi byt jednoduchy a ani sa riadit pudmi... moze ist napr o psychicky silneho jedinca ktory nepotrebuje spriaznenu dusu a poradi si sam... pritom chlap ktory hlada niekoho s kym by ostal aj kebyze sa z nej stane prisera moze byt napr niekto etremne neisty ktory potrebuje podporu...

pritom ty to otacas ze ten co die po vonkajsom je nejaky chudak alebo jednoduchy pudovy clovek.. pritom je to uplna hovadina

qweqweqwe

nepochopila som suvislost tejto temy s rozvodom Hawkingsa, naviac o jeho sukromi a pohnutkach ci o pohnutkach zeny, co s nim je a ma na vyber my nic nevieme, takze zavery z tohto prikladu su bezvyznamne

vsak pisem, ze volba partnera je otazkou priorit, kazdy nech dostane to, co povazuje za najdolezitejsie hodnoty, myslim, ze tym je cely problem vyrieseny

0vecka

qweqweqwe toto nema co s jednoduchostou spolocne.. pred par rokmi som cital nieco ze sa Stephen Hawking rozvadza.. najprv som si povedal ze co zu ju to asi nebavilo.. potom som ale zistil ze si nasiel mladsiu.. teraz sa budete tvarit ze on nema ziadne EQ atd ale to ma inak by si v takom stave nenasiel nikoho kto ma na vyber...

imho je to otazka priorit a nie ze ti akoze uvedomeli si hladaju skutocny vztah a ostatny neskutocny...

qweqweqwe

a preto ma prave kazdy moznost slobodne sa rozhodnut, ci budem mat za partnera jednoduchsie zmyslajuceho a skor pudoveho cloveka, ktory sa viac boji nazoru ostatnych ako dokaze milovat alebo ci si najdem niekoho solidneho, kazdy ma moznost volby, a kazdy si je strojcom svojho osudu, doprajte vsetkym hodnoty, ktore sami najviac uznavaju