Ahojte, partner sa mi rokmi pred ocami meni a dost oplesivel. Navrhla som mu ist na transplantaciu vlasov, ale nechce o tom ani pocut. Zacal sa holit na koleno, ale to je vidno este viac. Ja som o 11r mladsia, ked sme spolu zacali, mal normal vlasy. Je to moj zivotny partner, je to moj najlepsi priatel, moja rodina, avsak tie vlasy mi vadia, je dost casto tercom nejakych vtipov a sama sa citim preto zahanbene. Mam ho presviedcat, ci sa s tym zmierit? Peniaze nie su az taky problem, este som mu aj sama navrhla, ze mu na to kludne prispejem.
Partner plesivie
**vraj je to znak múddrosti
Myslim, ze je to normalne, ze ked ma clovek nejake nedostatky a su moznosti, ako to zmenit, tak preco ich nezmenit? Ked som mala ako puberacka krive zuby, nosila som strojcek na zuby, aby som ich mala rovne. Samozrejme, ze to nie je dovod na to, aby som sa s nim rozisla po tolkych rokoch, ale nevidim dovod, preco s tym nieco nerobit, ak to v dnesnej dobe ide. Pamatam si, ze moja najlepsia kamaratka mala otca, ktory bol plesaty, ked mala nejakych 10 rokov a aj deti v skole sa jej posmievali, ze prisiel pre teba tvoj dedo, takze myslim aj na to, aby sa nasim detom potom v skole neposmievali, ked uz teraz mam v okoli/ rodine ludi, ktori si na jeho ucet zavtipkuju.
nejde o delenie na muzov a zeny, a kazdy to mame v zivote zariadene podla seba, ti, ktori chcu mat partnera, ktory ich kvoli prirodzenym telesnym zmenam prestane milovat, maju takych partnerov, ti ktori maju ine naroky na partnera, maju zas takych,esteze mame vsetci slobodnu volu rozhodnut sa, s kym chceme byt
pre zastancov lasky aj cez telesne zmeny: su ludia, ktori naozaj nedokazu predychat nieco ako stratu vlasov u partnera, chcela by som ich vsak vidiet ako oporu napriklad pri vaznej chorobe spojenej s telesnymi zmenami
pre zastancov toho, ze po urcitych telesnych zmenach sa strati sexualna pritazlivost a tym padom aj laska, tak pre vas mam zase informaciu, ze niektori ludia to tak nemaju a milovat neprestanu
tak sa nehadajte, vsetci mate svoju pravdu a slobodnu volbu partnera
bodovka takisto kebyze napisem ze chcem aby si moja stara dala zvecsit prsia lebo sa mi male nepacia tak sa do mna pustia
vsak ja viem ze na muzov tu nikto nemoze nic napisat lebo odpadnete z toho :D zene diktuju vsetci od postavy po vek ale muzom nemozete povedat nic :D vidim ze som narazila na citlivu temu :D
...no to ma podrž...však ty ho nemáš už rada...tak vekom sa každý mení...vlasy niektorým vypadajú a?? V ktorom leveli lásky si v danom partnerstve??? Či lipneš iba na kráse?? ..chudák chlap...
nechapem co ju tu tak drbete... no tak sa jej to nepaci ma na to pravo... aj ked mne to fakt pride ako malichernost....
po 10 rokoCH
rovnocennI
sorry ponahlam sa :-D
aj mladí plesiveju ja poznam jedneho co ma 24 a druhy ma 26. Jeden je uz lisy ako koleno a druhy bude doraz davam tomu take tri roky
bodovka, toho ale zase bude treba po 10 rokov vymenit za mladsi model a tak dalej, navrhujem autorke gumovu babiku ako partnera, emocionalne aj inteligencne si budu rovnocenny a este jej aj bude donekonecna dobre vyzerat