Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Partner plesivie

Príspevok v téme: Partner plesivie
franta27

Ahojte, partner sa mi rokmi pred ocami meni a dost oplesivel. Navrhla som mu ist na transplantaciu vlasov, ale nechce o tom ani pocut. Zacal sa holit na koleno, ale to je vidno este viac. Ja som o 11r mladsia, ked sme spolu zacali, mal normal vlasy. Je to moj zivotny partner, je to moj najlepsi priatel, moja rodina, avsak tie vlasy mi vadia, je dost casto tercom nejakych vtipov a sama sa citim preto zahanbene. Mam ho presviedcat, ci sa s tym zmierit? Peniaze nie su az taky problem, este som mu aj sama navrhla, ze mu na to kludne prispejem.

Solution

Aj mne ustupuju vlasy a tom mam 31 rockov, a vobec ma to netrapi, je to prirodzena sucast zivota. Ludia riesia blbosti ...

od-chlapa

franta27.... a co tvoj chlap, ten ti operovat prsia, na take 5-6-ky nenavrhol ? Alebo k nim pridat este lobotomiu ?

0vecka

lol divim sa ze to niekto riesi ... ja tiez pomaly stracam vlasy a je mi to uplne jedno asi mesiac som mal tu fazu ze som si kupoval chujoviny na zlepsenie vlasatosti ale potom som si uvedomil ze na smiech su prave takyto ludia... bezne vidno ludi s vyholenou hlavou a nikto sa nad tym nepozastavuje... ked si niekto z toho robi srandu tak hram s nim a vsetci sa dobre bavia...

a_dr1a

No takto. Kazdy co ti sem pisal MA PRAVDU. Ci Jatt Messje Kycera ai.
A to, co si pisala vo svojom prispevku su klamstva. Lebo keby si ho skutocne milovala, a bola pravda co pises "moj zivotny partner, moj najlepsi priatel, moja rodina", tak vlasy su posledne, co by si riesila. Miluj srdcom a nie ocami. Si s nim roky. To ako sa k tebe pocas tychto uslych rokov spraval choval a bol, su viac nez tieto tvoje plytkosti. Apropo. Milovala si jeho vlasy ci?)

Kycera

Nie je dôležité čo máš NA hlave, ale to, čo máš V hlave. Vieš, je oveľa horšie, ak tam človek nemá absolútne nič, príp. ak má vyholený mozog.

eleganzcasopisu

franta27 takto samú seba zdehonestovať, to sa často nevidí. Ty musíš byť inak primitívne stvorenie.

Messje

franta
Ked si partnera spoznala,isto aj preto lebo sa ti pacil.Zalubila si sa do neho pre to aky bol uz nielen vyrazovo,fyzicky.
To zostane navzdy.
Predstav si ze raz ostanes tehotna,priberies,po porode nepojde lahko dat kila dole...ako myslis ze sa partner zachova?Posle ta na liposukciu?
A prepac,ale len hlupy clovek sa chyti hlupych komentov od hlupakov a kvoli nim sa hanbi za partnera.
Menej vlasov na hlave sa da poriesit ale hlupost cloveka nezakryjes.

Jatt

Nie je dôvod na to, aby sa Vaš partner stal "terčom posmechov" v dôsledku rednúcej pokrývky hlavy.

Plocha bez vlasov na hlave Vášho partnera svedčí o nemalom množstve mužského hormónu - testosterónu v jeho tele. Práve množstvo testosterónu ovplyvňuje vzhľad a niektoré telesné funkcie toho-ktorého muža, zväčša pozitívne.

Existuje viacero metód, vďaka ktorým sa môžme pokúsiť vrátiť pokrývke hlavy muža jej celistvosť, avšak je nutné "siahnúť si hlbšie do peňaženky", a to aj v prípade neúspechu onej metódy.