Partner plesivie

Príspevok v téme: Partner plesivie
franta27

Ahojte, partner sa mi rokmi pred ocami meni a dost oplesivel. Navrhla som mu ist na transplantaciu vlasov, ale nechce o tom ani pocut. Zacal sa holit na koleno, ale to je vidno este viac. Ja som o 11r mladsia, ked sme spolu zacali, mal normal vlasy. Je to moj zivotny partner, je to moj najlepsi priatel, moja rodina, avsak tie vlasy mi vadia, je dost casto tercom nejakych vtipov a sama sa citim preto zahanbene. Mam ho presviedcat, ci sa s tym zmierit? Peniaze nie su az taky problem, este som mu aj sama navrhla, ze mu na to kludne prispejem.

Messje

To len ukazuje charakter cloveka ...prepacte
Chcela by som vedieť co by ste urobili keby vás partner prisiel o vlasy kvoli chemoterapii.Ani tu chorobu si nevybral tak ako aj tie vlasy.
A rada by som videla ako vyzerate vy damy dokonalé
Trosku sa pozriet na svoje telo.Isto by som nasla mnozstvo chyb.Ale na seba da ani jedna nepozrie.

bodovka

partner1 jediny zakomplexovany clovek co tu skace ako male dieta si tu ty. Ja som sa tu snazila len napisat ze ak by partner autorky temy so sebou nieco spravil bolo by to super. Svoj nazor si vyjadrujem uplne kludne a pokojne narozdiel od teba ktory tu skace ako opica . Je to smiesne ze dospely muz sa tu necha takto vytocit nazorom niekoho ineho.Ukludni sa prosím ťa.

partner1

franta27 alias bodovka alias danuska22 alias domidomi123

Prestan tu uz konecne spamovat tie tvoje nezmysly o "typickom slovenskom pristupe". Este raz ti prizvukujem aby si si v tej zakomplexovanej hlave uvedomila, ze sa to riesit neda, inak by aj miliardar Trump si take riesenie kupil a nechodil s tym trapnym priceskom. Ale ja viem ze tebe v skutocnosti nejde o to ci sa nieco da alebo nie, ty len mas komplexy ze si tlsta skareda mrochta ktoru nikto nechce, tak si tu vybija komplexy ze chlapom rednu vlasy.. No rednu, ale nic s tym nespravia, narozdiel od tvojej nadvahy ktora je len tvojou chybou ze vela zeres, si leniva a malo sa hybes.

plesaty

Potom to ma jednoduche riesenie. Ako jeden novozvoleny el prezidento - investujte do dobreho pricesku. A moze aj kandidovat.

Problem vyrieseny.

domidomi123

Keby je to naopak, tak on teba nuti s tym nieco robit. Ale chlap samozrejme nemusi, lebo...je chlap. Nie kazdemu nieco take svedci. Niekto vyzera s plesinou zle. Tiez si neviem predstavit, ze moj bude mat plesinu. Ach. Hlavne, ked som sa zalubila aj do jeho krasnych vlasov.

danuska22

ako vidim v tejto teme muzi si strasne vedia obhajovat svoje nedostatky na vsetko maju vyhovorku preco nie ale nedaj boh ked ma nejaky nedostatok zena....a ja tiez nevidim nic zle na tom ze by isiel na zakrok o ktory ho ziada autorka . Len mi nehovorte ze mate partnerov na ktorych by ste nieco nechceli zmenit :) Kazdy tu hovori o tom ze aka je necitliva zenska a ze sa nic neda s tym robit...typicky slovensky pristup budem so sebou nespokojny ale urobit s tym nieco ani otcu to radsej budem za stolom nadavat... toto je nasa slovenska mentalita bohuzial...

Fantasyi

Kazdy by si mal uvedomit, ze sam nie je dokonaly a preto by nemal do dokonalosti tlacit svojho partnera. Ci muz, ci zena.
Ak nemilujes chyby a nedostatky partnera, nemilujes naozaj, len sa snazis jeho dokonalostou zakryt svoju nedokonalost.
Nie sme ziadne celebrity, aby sme boli stale tip top. To len vacsina Slovenska sa neustale hra na nieco, co nie je. Na nejake dokonale, bohate akoze celebrity.
Ja chodim pred partnerom nenamalovana, v teplakoch, zlu naladu tiez nezakryvam. Ma moznost volby, milovat ma taku, aka som, alebo ist do prdele. On sam tiez dokonaly vobec nie je.
Vela ludi si to o sebe zial namysla.

Laska totiz nie je to, ked ti niekto 100% vyhovuje, paci sa ti. Ten druhy ani nie je povinny niekomu 100% vyhovovat. Nikto nema pravo druheho do toho nutit.
A ked sa druhi posmievaju? To je len ich primitivizmus. Keby mal clovek plnit ocakavania inych, to by lietal od jednemu k druhemu, ako handra, lebo nikdy vsetkym nevyhovies.

plesaty

franta27 + bodovka

prepacte, ze mi to nedoslo. Nie kazdej dame vyhovuje, ze je muz plny testosteronu. Potom to frigidne zeny maju velmi, velmi tazke.

Uprimnu sustrast, ze vas bude muz viac nahanat :-D

plesaty

franta27 + bodovka.

Zena moze byt rada, ked je muz plesaty. Minie menej na kadernika, ma viac testosteronu pre svoju potenciu a k tomu vyzor ako Bruce Willis, ci Jason Statham. Co viac si zelat ?

Mne zacinali rednut vlasy po 20tke vzadu na lebke. Dlho som to nevidel, lebo sa to da vidiet len zhora v zrkadle a zo zadu. Az som to videl niekde na kamere. Tak som sa oholil nakratko a je to lepsie, ples splyva.

Pre chlapa je viac trapne, ak sa hra na niekoho, kym nie je. Nechava si pricesok, alebo sa cese na prehadzovacku. Je to podobne ako falosne kozy, ci botoxove pery.

Pravy chlap si nerobi nic zo svojej plesatosti a ak stretne niekde nejake primitivne individum, tak si este urobi zo svojej plesi srandu.

Lepsie mat nad mozgom ples, ako pod vlasmi, ked chyba mozog... ;-)