Ahojte, partner sa mi rokmi pred ocami meni a dost oplesivel. Navrhla som mu ist na transplantaciu vlasov, ale nechce o tom ani pocut. Zacal sa holit na koleno, ale to je vidno este viac. Ja som o 11r mladsia, ked sme spolu zacali, mal normal vlasy. Je to moj zivotny partner, je to moj najlepsi priatel, moja rodina, avsak tie vlasy mi vadia, je dost casto tercom nejakych vtipov a sama sa citim preto zahanbene. Mam ho presviedcat, ci sa s tym zmierit? Peniaze nie su az taky problem, este som mu aj sama navrhla, ze mu na to kludne prispejem.
Partner plesivie
franta27 alias bodovka, a dokazes v tej tvojej trolovacej hlupej hlave pochopit, ze nie je v moznostiach sucasnej mediciny alopeciu muzov udrzatelne riesit? Transplantacia vlasov stoji tisice eur, vydrzi len par mesiacov a da sa opakovat kvoli poskodeniu pokozky iba obmedzeny pocet krat. Zazracne masticky a vodicky su len placebo na vyzmykanie penazi. Jedine co funguje su lieky na predpis ktore upravuju hladinu hormonov, no je to za cenu problemov s erekciou a straty potencie. Takze ak chces mat doma vlasateho impotenta, tak urcite sa da odporucit tento typ liekov. Samozrejme pokial nemas indikaciu vaznych chorob ktore sa tymito liekmi liecia, tak ich kupis len na ciernom trhu, pretoze ziadny lekar to pre nejaku plesatost nepredpise.
Ešte raz skús pochopiť, že ak by existoval jediný udržateľný a reálny spôsob na navrátenie vlasov, tak by neexistoval plešatý milionár, pretože by si ho kúpil aj keby stál X tisíc eur. A teraz už môžeš prestať trollovať a ísť spať. Ozaj a nezabudni ísť na tú labioplastiku, nech je s tebou tvoj muž spokojný.
franta pretože ta uplne chapem... zato že chceš niečo na partnerovi zmenit čo chce mimochodom asi 80% ludi čo ma vzťah neznamena že si hlupa blba a neviem ešte ako ta tu nazvali.Tiež som na sebe zamakala a aj ja sama sa cítim super nielen partner je spokojný. Uplne zdielam tvoj nazor prečo neskúsiť niečo čo mi pomôže na tom byť lepší krajší? Stavím sa že keby napríklad napíše namiesto teba nejaký muž že mu vadí že jeho frajerka pribrala tak by sa tu každý do tej baby navážal a vysmieval sa jej. Raz tu jeden chalan písal že jeho frajerka strašne pribrala a každý tu do nej rýpal že už je stará a bude tučná nastálo a pod. Muži neznesú ked ale niekto niečo vytkne im.
bodovka dakujem, asi jedina si ma pochopila. Dokonca mam pocit podla reakcii, ze som tu niektorym udrela na citlivu strunu, ak ma niekto s tym problem, to som samozrejme nechcela. Vidim, ze plesatost je v 21. storoci tabuizovana tema a ked niekto tuto temu odvori, tak je jednuduchy, krava a neviem, co tu vsetko este na moju osobu padlo.
slovled a v com ma byt tato tema akoze fake? Muzi neplesiveju a cize zenam sa nema co nepacit? To, ze zena povie chlapovi, ze ho ma rada chudobneho, obezneho, plesateho este neznamena, ze to tak 100% je. Milujem partnera pre jeho iste povahove crty, ale vadi mi, ze oplesivel, ano velke prekvapenie, kazda zena chce mat pri sebe chlapa, co ju bude reprezentovat a zial, partner, ktory mal bujnu hrivu za tie roky oplesivel, realita, s ktorou som ochotna sa zmierit, lebo to nie je najdolezitejsia vec v zivote, ale ak je mozne, ze by nieco na to pomohlo, preco to neskusit. A ano starneme, ale nema 50 rokov, aby sa to dalo pripisovat vedlajsiemu prejavu starnutia..
franta ja ta uplne chapem a velmi sa mi paci ked ma niekto postoj ako ty ze je ochotny popracovat na sebe a nejeduje sa ako male decko ako 90% muzov tu na fore... muzom tiez vadi ked ich partnerka priberie alebo sa o seba nestara chodi s mastnou hlavou popripade nevkusne oblecena... niekolko tem sa tu uz v minulosti riesilo ohladne toho ze muz chce partnerku ktora ho bude prezentovat potom tu jeden mladik riesil ze mu vadi ze jeho frajerka strasne pribrala.... tak sa tu netvarme na nieco co nechceme vidiet...
tak ak posmesky este prichadzaju od najblizsej rodiny, tak vasa najblizsia rodina su idioti. posmievat sa niekomu blizkemu za takuto blbost? to sa odkedy takto rodina k sebe sprava? v dlhorocnom vztahu to tak uz byva, ze obaja partneri zostarnu, a teda velka pravdepodobnost, ze muz oplesivie. je to rovnako absurdne ako jedovat sa, ze partnet osedivel.
Podla mna je tato tema fejk, a si tu len nejaka krava pod viacerymi nickmi lieci komplexy hladanim chyb na muzoch..
Schudnúť po pôrode 10-15 kg stačí zvýšiť pohyb a upraviť jedálniček. Transplantácia vlasov (folikul) Wayn Rooney 2x absolvoval, jeden zákrok14tisíc libier. Momentálne sa mu opäť objavujú lisiny. Isto mu implantát nerobila franta27 z Hornej Maríkovej. Buď tú retardáciu hráte, alebo ste úplne mimo žienky. franta27 s tvojou vetvou rodiny by som nechcel prísť do kontaktu ani z čistého plezíru. Snažíte sa obhájiť neobhájiteľné a len ukazujete svoju vlastnú blbosť.
prosim vas uvedomte si, ze ak by existoval realny a udrzatelny sposob ako si navratit vlasy, tak by neexistovali milionari a hollywoodski herci typu bruce willis alebo anglicky princ william ktori su bez vlasov. proste v sucasnosti neexistuje moznost ako si zachranit vlasy ani pre najbohatsich ludi ktori si mozu dovolit vsetko. miliardar trump to skusal a vidite sami vysledok
Presne, chlapi maju tiez na partnerku naroky, netvarme sa, ze nie. Kolko je takych parov, ze nadherny chlap, ktory chodi do posilovne a je povedzme bohaty, chodi so 100kilovou dievcinou, ktora sa nemaluje a chodi s mastnymi vlasmi? Keby som ja mala 70kil, tak tiez by to partnerovi vadilo, rovnako ked by som si napr. ostrihala vlasy, ktore su podla mojho partnera korunkou krasy a zeny s kratkymi vlasmi sa mu nepacia, takze aj ja snad mozem vyjadrit to, co sa mi paci. A je tazke ignorovat posmesky, ked prichadzaju od rodiny, kde nasa vetva s plesatostou vobec problem nema.