Partner plesivie

Príspevok v téme: Partner plesivie
franta27

Ahojte, partner sa mi rokmi pred ocami meni a dost oplesivel. Navrhla som mu ist na transplantaciu vlasov, ale nechce o tom ani pocut. Zacal sa holit na koleno, ale to je vidno este viac. Ja som o 11r mladsia, ked sme spolu zacali, mal normal vlasy. Je to moj zivotny partner, je to moj najlepsi priatel, moja rodina, avsak tie vlasy mi vadia, je dost casto tercom nejakych vtipov a sama sa citim preto zahanbene. Mam ho presviedcat, ci sa s tym zmierit? Peniaze nie su az taky problem, este som mu aj sama navrhla, ze mu na to kludne prispejem.

partner1

Ten prispevok 24.11.2016 23:36:46 som nepisal ja, len tam zrejme bodovka alias franta27 alias domidomi123 alias danuska22 pise pod mojim nickom.

Tak vazena bodovka, ja viem ze ty si zakerna zakomplexovana hlupana ktora ma z muzov tazke komplexy ktore si potrebuje vybijat aspon takymto primitivnym pasivne agresivnym sposobom ktory skryva za mnozstvo nickov s maskou nejakej akoze asertivity, ale este raz ti opakujem ze je to trapne, hlupe a urazlive.

A este raz - ako sa alopecia odlisuje napriklad od nasledkov chemoterapie? To akoze za to si moze dotycna osoba sama? Alebo ze ma k dispozicii x rieseni, alebo ona na to kasle? Alebo ako si to predstavujes v tej tvojej zabednenej hlavicke?

Stale si tu opakujes svoje hluposti, ze je to esteticky problem na ktory ma zena sa pravo stazovat, aj ked ti uz x ludi vysvetlilo, ze sa to riesit neda, ale ty si stale opakujes svoje, pretoze ty nehladas riesenie, ty sa len potrebujes stazovat na muzov a akoze "pokojnym tonom" poukazovat na ich chyby, lebo od teba tvoj muz mozno kedysi chcel aby si napriklad schudla, tak teraz svoju zlost takymto primitivnym sposobom obracias na muzov ktori prichadzaju o vlasy.

Ja ti len zelam, aby aj tebe zredli tvoje vlasy, ved toto nie je problem vysostne muzov, aj ked sa to statisticky tyka prevazne ich, a potom som velmi zvedavy ako budes tento "esteticky problem konstruktivne riesit".

a_dr1a

partner1, ak sa s tebou tvoja ex rozisla kvoli vlasom, ver, spravila ti vlastne sluzbu. Keby ta milovala, tak by ta brala akceptovala lubila ako celok. Vlasy su iba cast z teba. Ale co by spravila, keby si pri dopravnej nehode ai prisiel o cast tela? Keby si vazne ochorel, prisiel o vsetko, zbankrotoval, ostal na voziku ai. Takato bude s tebou iba v dobrom. No nie v zlom, v starostiach tazkostiach bolestiach stradani. Vsetci starnu menia sa. Plesatost je zvacsa geneticky podmienena a hormony. Mam 2 kamaratov ktorym ani plastika nepomohla. Vlasove cibulky sa neujali. Takze ani transplatacia vlasov nie kazdemu pomoze zaberie. Tak si najdi taku ktora ta bude chciet aj s takouto hlavou. Vsetko je o sebavedomi, ako sam seba vnimas beries, aku mas charizmu sarm vyzarovanie. Mne sa napr. Bruce Willis s vlasmi vobec nepaci noo s jeho hlavou bez vlasov je k pomilovaniu))

partner1

Ok, uznavam vase argumenty, priznam sa, ze som prudsie reagoval, lebo tato tema je pre mna citliva, nakolko aj kvoli mojej plesatej hlave sa so mnou partnerka rozisla a nemam sebavedomie na to, aby som si nasiel novu, lebo mam z plesiny komplexy. Skusal som vsetky mozne vodicky, pripravky, nic nepomohlo a to som chcel svojimi prispevkami, aj ked boli netaktne, povedat.

bodovka

tu nejde o vaznu chorobu ale o problem vizaze. Neplette sem vazne choroby. To je uplne o inom tema. Kazdemu sa nieco ine paci. Tak isto ako tu bolo spomenute kolko muzov tu pise ze ich frajerky pribrali a ze si popripade hladaju taku co ich bude reprezentovat ako mlady muz v nedavnom prispevku este sa aj pytal ci je to normalne ze chce len taku co vyzera.. A ked baba napise ze jej vadi ze jej partner prichadza o vlasy ale inak si s nim rozumie a lubi ho len jej vadia tie vlasy div ze ju tu nezozeriete. Ona sama sa priznala ze mala krive zuby tak zacala nosit strojcek. Ja som pre partnera schudla a udrzujem si postavu . Tiez som ho nezabila zato ze mi povedal ako som po synovi pribrala. Proste som to vyriesila.

a_dr1a

Autorka prispevku, daj tuto svoju temu precitat svojmu priatelovi. Urobila by si mu tym sluzbu. Myslim, ze aj sama sebe

prezyvkaaa

"Liecenie chorroby a nasledky su uplne iny pripad ako toto. To je kaslanie na nieco, co vadi partnerke."

V com je to iny pripad? Ake kaslanie, na co?

domidomi123

Liecenie chorroby a nasledky su uplne iny pripad ako toto. To je kaslanie na nieco, co vadi partnerke. Jasne, ze sa nemusime partnerovi prisposobovat a sme so sebou spokojni. Aj on moze byt. Ale ju nieco trapi, tak sa chcela porozpravat. Ach jaj