Ahojte, partner sa mi rokmi pred ocami meni a dost oplesivel. Navrhla som mu ist na transplantaciu vlasov, ale nechce o tom ani pocut. Zacal sa holit na koleno, ale to je vidno este viac. Ja som o 11r mladsia, ked sme spolu zacali, mal normal vlasy. Je to moj zivotny partner, je to moj najlepsi priatel, moja rodina, avsak tie vlasy mi vadia, je dost casto tercom nejakych vtipov a sama sa citim preto zahanbene. Mam ho presviedcat, ci sa s tym zmierit? Peniaze nie su az taky problem, este som mu aj sama navrhla, ze mu na to kludne prispejem.
Partner plesivie
tak si si mala najst mladsieho ktory este dobre vyzera...
Ja naivka! Doteraz som si myslela, že vo vzťahu ide o lásku. Musím sa ešte veľa učiť... : )
moj partner ma vlasy ale na vrchu hlavy mu uz ocividne rednu a aj kuty ma a ja viem, ze v rodine to maju a bude bez vlasov, ale ja ho tak milujem, ze jedine, co ma v suvislosti s tym "trapi", je, aby sa on kvoli tomu necitil nestastny, ale co si vasi partneri nasli za partnerky, to maju :)
Ľutujem toho muža možno ani netuší akú p si uviazal okolo krku. Vlastne tuší oholil sa na koleno a stále jej to nestačí tak je to p.
Kto nedokáže akceptovať, že ľudské telo starne je obmedzený.
domidomi123 to mas pravdu ale toto je fakt uplna blbost kebyze pribral 20kg tak nepoviem
aj ja som prečítala Partner plesnivie :)
Ja mam tiez taky problem. Sme spolu par rokov a bojim sa, ze skonci na vrchu hlavy plesaty a straaasne sa mi to nepaci. A ti mudri, co tu pisu...clovek sa ti musi aj pacit a pritahovat ta, aby bol vztah super. Nie je to len o tom, aky je clovek vo vnutri
To by ako dlho sa nesmel sprchovat aby zacal plesniviet :DDDD
Aj ja som to citala takto naprvykrat :DDD
Musím Ti povedať, že si nebol sám... : D
bože, keď som prvykrát čítal názov témy som sa ľakol lebo som čítal
"partner plesnivie"
uf ale som si nakoniec vydychol lebo to by bolo strašné ak by ti plesnivel... :-D