Ahojte, partner sa mi rokmi pred ocami meni a dost oplesivel. Navrhla som mu ist na transplantaciu vlasov, ale nechce o tom ani pocut. Zacal sa holit na koleno, ale to je vidno este viac. Ja som o 11r mladsia, ked sme spolu zacali, mal normal vlasy. Je to moj zivotny partner, je to moj najlepsi priatel, moja rodina, avsak tie vlasy mi vadia, je dost casto tercom nejakych vtipov a sama sa citim preto zahanbene. Mam ho presviedcat, ci sa s tym zmierit? Peniaze nie su az taky problem, este som mu aj sama navrhla, ze mu na to kludne prispejem.
Partner plesivie
Tak ako vela muzom vadi, ze ma napr zena prilis chlpate ruky, tak moze zenam vadit, ze chlap plesatie.
Autorka témy je určite bezchybná, teda aspoň čo sa výzora týka, má ideálne miery, veľké prsia, malý zadok, krásne husté vlasy, dokonalý chrup atď. takže logicky chce chlapa, ktorý nie je plešatý!!!
neviem co z toho vedu robite
Takže genetická predispozícia je podľa niektorých tu prítomných žien nedostatok. Uff, je mi z Vás zle dámy.
Nepoviem ani ň keď niekto podstúpi plastiku napr. po nehode, popálení, amputácii končatiny.
Za nedostatok považujem franta27 a bodovku.
Tak, ako zeny vekom priberaju do zadku a stehien, muzi plesateju. Je to vplyvom hormonov a prirodzeny proces starnutia.
Podla mna ovela horsie a komickejsie vyzera, ked sa to niekto snazi zamaskovat.
inak naozaj nevidim nic zle na tom ze by isiel na transplantaciu vlasov ved na tom nic nieje kazdy by mal popracovat na svojich nedostatkoch... v dnesnej dobe nic nieje problem ludia si davaju operovat napr jazvy ktore sa daju krasne odstranit ...ja by som vzdy prijala kritiku na zlepsienie svojho vzhladu a porozmyslala nad tym co mozem este spravit lepsie...inak ani mne sa nepacia muzi bez vlasov...kazdy druhy to dnes tak nosi...vobec to podla mna nieje pekne..samozrejme kazdemu sa paci nieco ine... mne sa pacia s vlasmi..
franta27 neviem az do akej mieri ti to vadi ale transplantacia vlasov je uplna hovadina... na tomto fore najdes ludi ktorym to pohnojili a maju napr na cele nechutnu jazvu atd.. navyse tie vlasy budu pravdepodobne vypadavat dalej. mozno by si mohla navstivit psychologa.
inak po pravde som dost zaskoceny lebo doteraz som pocul od zien len to ze plesaty muzi su atraktivny preto sa divim ze to aj niektorym vadi...
a kto neplešivie?
A vôbec, preber to s ním a uvidíš...
Franta, pozri, vždy sa nájdu takí, kt. si na svoj výsmech nájdu príčinu. Teraz sú to vlasy, neskôr trebárs topánky,... Sú to obmedzenci, kt. je na svete veľa. Ak zbadajú, že Ti tým dokážu ublížiť, budú pokračovať a na intenzite pridávať. Vieš, čo je horšie? Že to robia dospelí, u detí sa to dá ešte pochopiť, tie ešte majú šancu na nápravu.
Zdá sa mi, že sa to dotýka len Teba a že Tvoj partner s tým nemá problém. Musíš zapracovať na svojej psychike,Ty sa musíš naučiť s takýmito "vtipálkami" žiť. A naučiť sa brániť. Môžeš to obrátiť na srandu, upozorniť ich, aby to nerobili, zaviesť pozornosť na ich "výnimočnosť" ... Konieckoncov môžeš im ich údery vrátiť späť. A môžeš použiť aj moje slová.
Ľudská zloba, závisť, zlomyseľnosť nemá hraníc...
A to, či sa budú vašim prípadným deťom v škole vysmievať, záleží od toho, aké to budú deti, ako ich vychovali rodičia, ako si to ustrážia učitelia.