Ahojte, partner sa mi rokmi pred ocami meni a dost oplesivel. Navrhla som mu ist na transplantaciu vlasov, ale nechce o tom ani pocut. Zacal sa holit na koleno, ale to je vidno este viac. Ja som o 11r mladsia, ked sme spolu zacali, mal normal vlasy. Je to moj zivotny partner, je to moj najlepsi priatel, moja rodina, avsak tie vlasy mi vadia, je dost casto tercom nejakych vtipov a sama sa citim preto zahanbene. Mam ho presviedcat, ci sa s tym zmierit? Peniaze nie su az taky problem, este som mu aj sama navrhla, ze mu na to kludne prispejem.
Partner plesivie
kup mu revalid a sampon alpecin...a uvidite zazraky :) su to najlepsie produkty na vlasy
Skus mu masirovat ricinovy olej do pokozky hlavy... ja som ho pouzival pred tym nez som sa rozhodol ist na transplantaciu vlasov a mne to pomohlo :)
Mocco - 100 bodov. :)
Nie, nie som :) Ale samozrejme o tom nebudem presviedcat cudzieho cloveka na nete. Staci mi reakcia okolia a najma muzov.
Nehnevaj sa, ale tu tu fakt trepes.
Preto, ze ty si bez licenia spatna, neznamena, ze aj ine zeny.
Grcka, medzi tymi, co to urobit vedia a tymi, co to robit nevedia ale robia to, nie je takmer ziaden rozdiel :) Ako nahle sa zena odmaluje, hoc sa vie licit jak bohyna, zrazu po bohyni ani stopy :)
Presne tak, presne tak :) a vieme ku ktorym zenam patris :)
Kiez by si sa neznizila ani k tomu, aby si po nete vypisovala hluposti, ktorymi si odporujes, len aby si chlapom liezla do prdele ;)
Pozeram na nazov temy a zistil som, ze len1 pismenko nas deli od toho, aby sme riesili zavazny problem:
"Partner ples(N)ivie"
Mne akokolvek namalovane, dokreslene, ci dolepene zeny pridu ako strigy. Fakt si iba ony namyslaju, ze to vedia urobit.
Som chlap ;)
Presne tak, presne tak :) Tu moja diskusia s tebou konci, ja sa k primitivnym urazkam na nete neznizim :)