Ahojte, partner sa mi rokmi pred ocami meni a dost oplesivel. Navrhla som mu ist na transplantaciu vlasov, ale nechce o tom ani pocut. Zacal sa holit na koleno, ale to je vidno este viac. Ja som o 11r mladsia, ked sme spolu zacali, mal normal vlasy. Je to moj zivotny partner, je to moj najlepsi priatel, moja rodina, avsak tie vlasy mi vadia, je dost casto tercom nejakych vtipov a sama sa citim preto zahanbene. Mam ho presviedcat, ci sa s tym zmierit? Peniaze nie su az taky problem, este som mu aj sama navrhla, ze mu na to kludne prispejem.
Partner plesivie
Bruce Willis s vlasmi :D
Aj ja sa pripajam k zelaniu pevnych nervov
Musim aj dodat...pribratie zeny po porode je vec ktora sa da zmenit bez akehokolvek zasahu a to nielen do penazenky
Partner1
Su na svete zeny co riesia u muzov jednoduche veci a nie plesatost.No oholim sa na koleno a nic nikto nevidi.V dnesnej dobe ma taky uves :-) vela muzov.
Ale tu pritomne/a damy/a musi najst lepsi sposob ...ktory vycisti chlapovi penazenku.Ved co by povedali susedy keby isiel na nakup bez vlasov :-)))
bodovka, ak by si nebola zakomplexovana a len si tu nevybijala svoje komplexy, tak by si k tejto veci pristupovala racionalne a prijimala racionalne argumenty. Ty si vsak vehementne ides neustale svoje, neustale opakujes svoj hlupy postoj o tom, ze sa to deje len muzom, ktori si za alopeciu mozu sami, pretoze to odmietaju riesit. Viackrat sa ti dostalo upozornenia, ze to nie je jav, ktory moze niekto ovplyvnit, ani zvratit, pretoze na to nie su moznosti. Ani nakladna transplantacia vlasov v radoch tisicok eur, nie je dlhodobe riesenie, pretoze vplyvom hormonov dochadza znovu k odumretiu vlasovych cibuliek uz v priebehu niekolko mesiacov, navyse transplantacia sa neda opakovat donekonecna ani keby na to mal clovek desiatky tisic eur, pretoze pri jej opakovani dochadza k poskodeniu pokozky hlavy.
V jednoduchosti - ak by existovalo nejake udrzatelne riesenie, tak by neexistovali plesati milionari. Ty vsak nadalej blaboces cosi o tom ze zena ma pravo sa stazovat a muz povinnost to "riesit", alebo sa treba rozviest. A v tom ja uplne suhlasim, lebo s takou osobou akou si ty, je rozvod urcite velka ulava.:) A tomu tvojmu muzovi, ak nejakeho vobec mas ako tvrdis, zelam pevne nervy.
A sme doma
Konecne mozem spokojne spavat lebo sa tu rozlustil niekolko rokov stary oriesok preco sa Bruce rozviedol.
No prisiel o vlasy chudacisko.A taky fesak to musel byt ked ich mal.
Dakujem vam priatelia
Pivečko, už Ti pena klesla? No dobre, keď tak pekne prosíš... : )
Partner1 som stastne vydata zena ktora ma krasnu rodinu niesom ziadna zakomplexovana jezibaba ako si tu vypisujes pretoze som brnkla nato co ta trapi. To ze som autorke poradila to co som jej poradila so mna nerobi zakomplexovanu a nestastnu osobou ktorou vobec niesom. Otocil si si to tak aby sa ti to hodilo a somna spravil najhorsieho cloveka. Ale aj tak ti zelam nech nemas v srdci tolko zloby lebo s teba uplne srsi. Prajem krasny den
Uz dostekaj prosim ta
@ Partner 1, má, žiaľ, pravdu. Alopécia sa dotýka aj nás - žien, a my to psychicky nedokážeme uniesť tak ako MUŽI! A percento tých, ktoré tým tŕpia, nie je zanedbateľné.
@ Ak niekto začne plešatieť, je logické, že predtým mal na hlave vlasy. A Bruce Willis ich mal!!!!!
Ale tak, mentálna úroveň ľudí je r ô z n á... ; )
niekto si tu evidentne lieči komplexy