Ahojte, partner sa mi rokmi pred ocami meni a dost oplesivel. Navrhla som mu ist na transplantaciu vlasov, ale nechce o tom ani pocut. Zacal sa holit na koleno, ale to je vidno este viac. Ja som o 11r mladsia, ked sme spolu zacali, mal normal vlasy. Je to moj zivotny partner, je to moj najlepsi priatel, moja rodina, avsak tie vlasy mi vadia, je dost casto tercom nejakych vtipov a sama sa citim preto zahanbene. Mam ho presviedcat, ci sa s tym zmierit? Peniaze nie su az taky problem, este som mu aj sama navrhla, ze mu na to kludne prispejem.
Partner plesivie
to znamena ze ma vela testosteronu- čo je dobre..
bud sa ti páči taký aký je alebo... ?
a ked zostarne tak čo? posleš ho na plastiku...?
ked ti nevyhovuje najdi si mladsieho ved...
Strata vlasov je nezvratná a podmienená genetický. Mnohí muži stracajú vlasy už od puberty. Dá sa s tým len zmieriť.
Ja si myslím, že keby sa muži dávali pred tridsiatkou častejšie strihať úplne na krátko, tak by im tie vlasy až tak nevypadávali. Najlepšie je však s tým začať už u malých detí a dávať ich stále strihať na krátko. V tom je tá finta F.
Moj partner tiez zacal stracat vlasy. A ja by som mu nevratila naspat na hlavu ani jeden z tych stratenych, pretoze milujem jeho, a toto je on.
aj moj partner dost oplesivel a strasne ma to trapi len inak je pekny v tvari ako sa mu da pomoct? fakt je ta operacia jedine mozne riesenie
ako v tejto teme chlapi skacu :-D aspon je vidiet co ich serie :D
Mozno to je vrodene. Mojmu partnerovi tiez zacala znicoho nic plesinka ale povedal, ze to maju v rodine.A ak to nie je tym tak ho lub aj plesateho, ved to je normalne. :)
No ja sa pridam trosku z ineho uhla pohladu. Mam 32 vysoke celo, kuty a vlasy pojdu casom dole. 95 percent chlapov v rodine je vlasatych aj vo vysokom veku. Ja som to zdedelipo dedovi z otcovej strany. Otec ma plnu hrivu. Ide o to, ze ja by som sa s plesinou zmieril, dokonca sa mi aj paci, ale extremne sa mi nehodi. Zial su aj take pripady. Vysoke celo, hranate kosti nie su dobrymi atributmi. Ak by som ju vyholil, opticky by sa mi predlzila do vysky. Zavidim chlapom, co tento problem nemaju. Ja to budem riesit vladovou integraciou, ktora je prirodzena a splynie s okolitymi vlasmi. Pozrite na nete hair system for men, hair piece. Na zapade je coraz menej plesatych. Preco? Nie kazdy ma ten tvar hlavy dobry..mozno aj takato volba by mohla niekomu pomoct. Ahojte
Jj, aj mne... a nikdy mi nenapadlo, ze je to preto, ze je vlastne plesaty :D
btw aj moj chlap je plesaty a serem na to. Ma svoju charizmu, z ktorej mu plesinka neubera, myslim, ze ked je muz dost muzny (a to myslim nielen vyzor, ale skor spravanie a vyzarovanie) tak mu plesina neuberie... mozno trocha prida roky, ale to je predsa uplne jedno. Zivot je strasne kratky na taketo problemy. Cim viac clovek ma moznosti, tym zblbnutejsi je a viac veci riesi - kym neexistovala transplantacia vlasov, tak by to milej zakladatelke nemuselo behat hlavou a vobec by nedoslo k tomuto "konfliktu".
haha, dalmatinec :D Ale jemu ta hola hlava pristane. Si pamatam ako decku sa mi dost pacil. :)