Partner plesivie

Príspevok v téme: Partner plesivie
franta27

Ahojte, partner sa mi rokmi pred ocami meni a dost oplesivel. Navrhla som mu ist na transplantaciu vlasov, ale nechce o tom ani pocut. Zacal sa holit na koleno, ale to je vidno este viac. Ja som o 11r mladsia, ked sme spolu zacali, mal normal vlasy. Je to moj zivotny partner, je to moj najlepsi priatel, moja rodina, avsak tie vlasy mi vadia, je dost casto tercom nejakych vtipov a sama sa citim preto zahanbene. Mam ho presviedcat, ci sa s tym zmierit? Peniaze nie su az taky problem, este som mu aj sama navrhla, ze mu na to kludne prispejem.

MaruskaMM

No ty si dost odporujes.
Ked chces prirodzenost, tak sa nedokresluj. A ked chce chlap byt milovany s plesou, tak nech miluje zeny nenamalovane a s kilami navyse. Lebo ich je nutne milovat prirodzenych, ale zeny uz nie?

EasyGlow

Moze byt Maruska. Ja vsak myslim cosi ine. Zeny, ktore sa vedia namalovat a vedia to pekne. Ziadne lica ala marfusa, alebo obtiahnute pery tam, kde pery ani nie su. Skor myslim tie zeny, ktore si dokreslia na ksichte vsetko a vyzera to dobre. A potom ked to daju dole a vyzeraju ako dievcatka zo zakladnej skoly, zeby o nich ani plesaty muz bicykel neoprel. Treba si uvedomit, ze toto robi strasne vela zien. A tym, ze co-to dokreslia, dolepia, domaluju, zo seba robia krajsie. Co vsak taky muz, ktory zacne plesiviet? Ma sa "dokreslit, domalovat"? Ma ist na operaciu? Len aby ho partnerka neprestala milovat? Hoci ti chlapi nas miluju aj odmalovane? Keby sme si viac vazili prirodzenost, tak by sme nemuseli vo vztahu prihliadat na tieto veci hmmm

MaruskaMM

Hrozne vela zien si mysli, ze vyzera velmi dobre nalicenych, ale bohuzial... Obocie si nakresli uplne inde az do prekvapeneho vyrazu, licka si urobia na Marfusku z Mrazika, usta si namaluju na kacku, lebo si myslia, ze ked obkresli usta niekde, kde nie su, budu vyzerat vacsie. Malo slovenskych zien ma vkus, velmi malo a to su skor take, ktore ziju v zahranici a maju vlastny styl. Slovenske zeny to nevedia vyskladat do harmonickeho celku, akoby jednotlive casti tela a odevu k sebe nepasovali.

Vsimam si, ze muzi sa ich skor zlaknu a boja sa ich. Sadnu si skor k milej a nenalicenej dievcine, s ktorou sa pustia do prijemneho rozhovoru.

sssm

Je to to iste, ako keby sem nejaky muz napisal "Moja partnerka vyzera nenamalovana ako striga" a takych muzov je velmi vela. Vsetci by to tu riesili. ved to by potom nikto spolu nechodil, keby sa zakladal vztah len na vyzore zeny, ci muza.

EasyGlow

Vies o tom, ze i ty mozes prist vo velmi kratkom case o vlasy? Neprajem ti, aby partner vtedy premyslal ako ty....Mojej mame sa to stalo. Mala krasne huste dlhe vlasy, z ktorych jej po tretom porode ostali 4 chlpy. Potom sa to zlepsilo, ale nikdy uz nevyzerala ako pred tym. Moj otec mal jedinu poznamku, ze ci ju ma odviest na nejake specialne vysetrenie, ak jej to pomoze a praje si to...Kolko muzov plesatie, ci uz su plesati, ale pokial sa o seba staraju, vyzeraju dokonca lepsie ako pred tym. Ako napriklad Jason Statham :)
Cokolvek sa ti moze stat. Cokolvek. Mozes prist o tri prsty. Mozes prist o celu ruku...o nohu. A ak sa partner preto bude na teba pozerat tak ako ty na neho, tak by som ho kopla do zadku....Cvicte spolu, jedzte zdravo, behajte po svete, cestujte vela, majte vela zazitkov, lubte sa a kaslite na vlasy. Zi tu a teraz, miluj tu a teraz.

petttto

ahoj, nechcem aby si sa urazila ale ak je toto momentalne tvoj jediny problem vo vztahu tak ti zavidím....chcem tým povedat ze ak sa lubite a je vam spolu dobre a vsetko funguje tak ako ma, tak to nekaz takouto hlupostou :)