Súkromné gynekologické centrum

Príspevok v téme: Súkromné gynekologické centrum
Xivi

Prosim vie mi niekto poradiť neštátne gyne.centrum v Bratislave kde sa zaoberajú týmto problémom -4 mesiace mam pálenie posvy a okolia všetky výsledky gynekologické mykózy kvasinky ureoplazmy mykoplazmy chlamýdie negatívne, kožné testy všetky negatívne imunologickú testy negatívne . Krvný obraz a moc negatívny . Som v prechode a jedine co mi gynekologička odporučila su čipky feminella hyalosoft ale nepociťujem zlepšenie .

stanienka

a ku ktoremu sukromnemu chodis? lebo aj ja chodim k sukromnemu, tak ci nechodime nahodou k tomu istemu. moj nazor na toto poznas, myslim si, ze to je kvoli tomu, co som ti uz napisala.

Kamka_SL

Ano mam Stanka! Chodila som ku gynekologovi statnemu a to bol uplny otras, nic neriesil, nic ho netrapilo. Teraz uz vyse roka chodim ku sukromnemu a to je uplne iny postoj, lepsia liecba, no proste vsetko lepsie. A preto som sa zacala nad tym tak zamyslat.

stanienka

vo vacsej miere to moze byt kvoli tomu, ze sukromni zarabaju o dost viac ako stastny a preto su motivovany viac robit. no ja si zase myslim, ze pokial je dobry doktor, tak je jedno ci je statny alebo sukromny, svoju pracu si robi dokladne a zodpovedne! ale moze to byt kvoli peniazom Kamka, moj nazor. a co mas s niekym taku skusenost? ci preco ta napadla takato otazka?

Kamka_SL

Ahojte, viete mi vysvetlit, preco to tak je, ze sukromny doktori su lepsi, maju viac pacientov?? Stale sa nad tym zamyslam a je mi luto, ze stastny nie su taki dobri ako sukromny. Ale preco to tak je???? Ved kazdy doktor by mal pre svojho pacienta urobit co najviac, no nie?

LucydB

povedala by som @dratha87, ze tie sukromne ambulancie su lepsie vybavene, da sa s nimi lepsie komunikovat, dohadovat...niektore ambulancie maju zavedene to, ze sa cez internet da objednat alebo napisat doktorovi/doktorke a ten predpise lieky a pacient vobec nemusi chodit a mnoho inych vyhod...podla toho o akeho doktora sa jedna...

dratha87

zeny mam jednu otazku, preco ste sa rozhodli navstevovat sukromne gynekologicke centrum? o co je lepsie ako to statne?

raduskaaa

emmmaa tak to mas super, ze k nemu chodis odjakziva!... keby som aj ja vedela, ako dopadnem, tak tiez by som riesila hned ineho... ale tak to som nevedela... darmo, clovek sa uci na vlastnych chybach...

amalias dakujem ti velmi pekne, si zlata a dufam, ze to bude aj pravda a cim skor budem zdravotne v poriadku... aj ty sa drz!...

klaudinkas

- Janča pokiaľ je to taká súkromná ambulancia, ktorá nemá zmluvy s poisťovňami, tak si človek všetky úkony platí. Ale napríklad baby sa tu bavia o doktorovi, ktorý má zmluvy s poisťovňami a tým pádom niektoré úkony oni vôbec neplatia, ale prepláca ich normálne poisťovňa. Čo sa týka cien, tak každý doktor má iné, to si musíš na ich stránkach nájsť. -

amalias

Joooj tak to mi je velmi luto Radka, ze mas taketo skusenosti:(:( No na druhej strane je super, ze si nasla odhodlanie a odisla si od neho a ze si si nasla lepsieho zenskeho doktora. A musim uznat, ze doktor Milly je veeeeelmi dobry odbornik! Na lepsieho si ani natrafit nemohla. Tak drzim palce, aby si sa cim skor dala zdravotne dokopy:):)