Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Súkromné gynekologické centrum

Príspevok v téme: Súkromné gynekologické centrum
Xivi

Prosim vie mi niekto poradiť neštátne gyne.centrum v Bratislave kde sa zaoberajú týmto problémom -4 mesiace mam pálenie posvy a okolia všetky výsledky gynekologické mykózy kvasinky ureoplazmy mykoplazmy chlamýdie negatívne, kožné testy všetky negatívne imunologickú testy negatívne . Krvný obraz a moc negatívny . Som v prechode a jedine co mi gynekologička odporučila su čipky feminella hyalosoft ale nepociťujem zlepšenie .

Xivi

Všetko mám negatívne mykóza baktérie ureoplazmy mykoplazmy chlamydie kožné testy a ešte čakám na výsledky imunologicke.

Marion25

A ku komu si začala chodiť? No mne bohužiaľ zistili že mám mykózu, takže mi dal doktor antibiotiká, plus mastičku proti svrbeniu a super, našťastie všetko zabralo tak ako malo a už mám po probléme. Snáď sa mi to už nevráti

Xivi

Uz som zmenila u nej vsetko ako som písala neg. Tak len čipky feminella hyalosoft zatial beriem a ženská mast zarabana mi nezabrala a co tebe nakoniec zistili?

Marion25

Ahoj Xivi a teraz chodíš ku ktorej gynekologičke? Mala som tiež kedysi podobné problémy aké si tu aj ty napísala až pokiaľ som úplne nezmenila môjho ženského lekára. Ten mi potom stanovil úplne inú liečbu, viacej sa venoval môjmu problému a to pomohlo. Stanovenie dobrej liečby je veľmi dôležité