Kedy?

Príspevok v téme: Kedy?
Janyna 211

Dobry vecer chcela by som sa informovat ci.niekto nevie ako mozem zistit,kedy som otehotnela takze pohlavny styk som mala presne 5.6.2016 bez vyvrcholenia(s inym) , 6.6.2016 s vyvrcholenim ,-neplodne dni , 11.6.2016 plodne dni s vyvrcholenim (s priatelom). Menzes som mala 26.5.2016 a posledne 3 ,4 mesiace 34 dnovim cyklusom. Podla posl.mrchy mi vypocitala gynekologicka datum porodu 1.3.2017 podla velkosti babatka v 24tyzdni 23.2.2017. Prosim len naozaj ludi ,ktori mi pomozu nepotrebujem ziadne kazania preco som podviedla svojho ,teraz sa staraj a tak ..dakujem.

Messje

Spam
Ahoj Kycera.Len vcera som nasla ze si ma tu oslovila ohladom mailov.To je v pohode.Hlavne ze si sa vratila :-)

Messje

Klaudinka
Ja sa zase pozastavujem ako ludia s nie moc znamimi nickmi len mudruju.Neprispeju,neporadia,len su velmi dokonali a velmi mudri vo vsetkom...vsak?

7klaudiinka7

pozastavujem sa nad tym ako sem niekto moze napisat kedy presne mal pohlavny styk a este ked aj s niekym inym a potom ze s priatelom..ako fakt nemam uz slov na niektore tieto temy

Kycera

Dieťa príde na svet vtedy, kedy nastane jeho ČAS!!!
Je naivné sa domnievať, že na určenie otcovstva stačí, aby dieťa malo so svojím otcom rovnakú krvnú skupinu a RH faktor. Pri testoch otcovstva sa skúma DNA!!!
Že vám to tí muži žerú... Ale pravda raz výjde najavo! Osobne poznám ženu, kt. odhalila takéto pijavice, kt. chceli vlastných manželov cicať a dovliekli mu domov kukučky. Teraz si mlátia hlavu o múr, sú rozvedené, bez majetku, s psychickými problémami, samé...
Čo už, keď rozmýšľajú tým, čo majú v šafránovom negližé..
A toto dokážu aj chlapi z krčmy - tak sa stalo v jednom prípade zámeny dieťaťa v Čechách.

Messje

Janyna
Keby ta to netrapilo,bola by si bezcharakterna bezcitliva mrcha.Vies ze si urobila chybu a nechces ublizit cloveku ktoreho lubis a on lubi vas
Z tvojich prispevkov citit zufalstvo strach a beznádej.
Nikdy som na tejtro stranke nespomenula Boha ale teraz musim

Boh to vidi,nedovoli aby ste vsetci trpeli a preto ti dava sancu ...
Ja nie som moc veriaca ale ked sa trapim...idem do kostola.Sama.Len tak.Posediet si.Postazovat.Tam vzdy najdem pokoj.Skus to

janyna211

emily opat dakujem ale nechcem aby sa babu nieco stalo aj ked tuzim vediet pravdu :( a to s krvou by bolo super ale neviem ci to robia aj na Slovensku aj keby ano nemam 1000eur:( neviem ako to mozem inak zistit. Toho nemenovaneho som sa x krat pytala ci si je isty a on stale ze ano preco mu neverim mam byt kludna ,ze on sa nespravil neviem potom preco stale mam pochybnosti:((( keby sa to dalo vratit spat:( neviem si ani uzivat tehotenstvo stale ma to zoziera a keby som to povedala manzelovi necha ma a to viem na milion percent.

Emily opat

V tom prípade musíš ísť na amniocentézu, ešte by si to stihla. Ísť ale na invazívny zákrok kvôli takémuto dôvodu nie je naozaj rozumné.
Existuje ešte možnosť, ze sa otcovstvo dieťaťa zisti z tvojej krvi v ktorej už je prítomne DNA dieťaťa ale neviem či je to k dispozícii na Slovensku a cena v Taliansku je vyše 1 000€.