Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kedy?

Príspevok v téme: Kedy?
Janyna 211

Dobry vecer chcela by som sa informovat ci.niekto nevie ako mozem zistit,kedy som otehotnela takze pohlavny styk som mala presne 5.6.2016 bez vyvrcholenia(s inym) , 6.6.2016 s vyvrcholenim ,-neplodne dni , 11.6.2016 plodne dni s vyvrcholenim (s priatelom). Menzes som mala 26.5.2016 a posledne 3 ,4 mesiace 34 dnovim cyklusom. Podla posl.mrchy mi vypocitala gynekologicka datum porodu 1.3.2017 podla velkosti babatka v 24tyzdni 23.2.2017. Prosim len naozaj ludi ,ktori mi pomozu nepotrebujem ziadne kazania preco som podviedla svojho ,teraz sa staraj a tak ..dakujem.

janyna211

No ved prave ale ked mu to poviem teraz alebo pockam ci je naozaj manzelovo je jedno aj tak by ma opustil lebo to viem. Je to clovek ktory neodpusta a nie to este neveru ,,,, Tak neviem mozno naberem odvahu a poviem mu to a zbalim sa a odidem s hambou domou ,,,

Jaja15

Janina je tam len pár dní medzi stykom s manželom a tým druhým , takže istotu kto je otcom bez testov nebudeš mať nikdy....100% istotu kto je otcom ti dá len test, názory že je to tvoj manžel sú len dohady a píšu ich pre tvoje ukľudnenie...Tam je rozdiel len 5 dní medzi stykom s manželom a stykom s iným partnerom, takže potencionálnym otcom môžu byť obaja, hlavne ak máš nepravideľný cyklus...Záleží prečo to chceš manželovi povedať.....ak by tam nebolo to tehotenstvo, tak platí zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať.....nevera sa odpustiť dá, ak ale zatajíš neveru a časom sa zistí že dieťa nie je manželove(náhoda je blbec) tak to ti už ťažko odpustí.....Máš to ťažké, buď sa priznáš manželovi s neverou alebo budeš celý život tŕpnuť, či je manžel aj otcom, stačí že bude mať inú krvnú skupinu ako ty s manželom alebo budeš potrebovať urobiť dedičnú preddispozíciu na určité ochorenie....Ako sa vraví, náhoda je blbec....

janyna 211

Tak to by bolo dobre keby len tolko by to stalo no mam strach celkom aj s toho vysledku :( ach jaj tiez by som to nespravila :(

0vecka

akoze toto je prve co na mna vyletelo.. 160 EUR objednas si obalku tam naberies sliny a posles anspak a oni ti poslu vysledok.. neviem ako je to na slovensku a tiez tento kedze tam hovoria o svedkoch ej asi uznany aj pred sudom co ty vobec nepotrebujes, podla mna max 150 by ta to stalo...

www.resultan.de

janyno211

Jacky78 ano stalo sa a moj muz nebol taky milujuci ako je teraz :( ale to je na dlho ...ano som nezodpovedna vsetko pripustam a nic ine mi uz neostava len si porevat...

janyna211

Nestoji taky test 450eur,?? A ten "nabijak " je v zahranici uz:( No netusi tesi sa velmi ...Hadam to je mojho muza lebo neviem naozaj co urobim :( Zrejme nic ostanem slobodnou matkou a zahambena na cely zivot ...Kazdemu co patri:(

jacky78

škoda že také ako ty majú tak milujúcich mužov...čo su jeden den s druhym a druhy s nimi... mala by si nad sebou pouvažovať...akože nechcem sudit ludi...ale toto je naozaj moc... ist s cudzim chlapom este aj bez kondomu a potom revat

0vecka

janyna211 jezis neber to tak tragicky... no tak sisi s niekym vrzla, a?? ak nemas fakt ze smolu tak to neni jeho a potom sa fakt ze nic nestalo... tak sa uz nestresuj ked sa to narodi tak to otestuj taky test stoji do 100 EUR tusim.. robi sa zo slin, len ho nedavaj manzelovi ale tomu tvojmu nabijakovi a mas po stresoch...

ak to je toho frajera tak to mas fakt Problem ale kedze to casovo nesedi a ani si nestrekol tak je to asi ako vyhra v loterii. Inak neviem preco ked si chcem ja svoje dieta radsej testnut preco sa na mna kazdy pozera ako na debila??? podla mna ten manzel ani netusi ze to nemusi byt jeho a o Tom to je.

Messje

Janyna
Kazdy nech napise čo chce. Aj tak je len na tebe co si z coho zoberies.
Aj ti co ti tu tak posu tie nehativne komenty maju nieco za sebou len...nenapisu o tom.Musloa si ze su dokonali,bezchybni,ale taki neexistujú.
Takze...hore hlavu.Ani to malinke v tebe si nezasluzi aby si sa trápila. Uz to ukonci.Vsetko prejde.Tes sa s manzelom.Zasluzi si to

janyna211

Vsetko lutujem a vsetko je pravda ale cas nevratim spat:( keby som mohla nikdy to nespravim nechcem to ani zvalovat na alkohol proste v tej minute som apsolutne nerozmyslala popalila som sa riadne a mozno zato budem pykat cely zivot ale jedine kto ma moze sudit je Boh . Pisala som tu s malou dusickou , ze sa najdu ludia, ktori mi chcu pomoct a nie ma este osocovat ale cakat sa da vsetko ako vidim , aj ja som len clovek hlupy ale som .Kazdy den sa budim s neistotou , placem , je mi zle nedokazem fungovat trpim pri myslienke ze to skonci zle a ze nikdy uz neuvidim svojho manzela , ze ho tak zranim :( Nechcem aby trpel za moju hlupost :( nezasluzi si to on sa tak tesi uz sme aj vsetko pre malicku kupili :( velmi to boli verte mi trpim dost pre tu jednu sprostu noc:(