Dobry vecer chcela by som sa informovat ci.niekto nevie ako mozem zistit,kedy som otehotnela takze pohlavny styk som mala presne 5.6.2016 bez vyvrcholenia(s inym) , 6.6.2016 s vyvrcholenim ,-neplodne dni , 11.6.2016 plodne dni s vyvrcholenim (s priatelom). Menzes som mala 26.5.2016 a posledne 3 ,4 mesiace 34 dnovim cyklusom. Podla posl.mrchy mi vypocitala gynekologicka datum porodu 1.3.2017 podla velkosti babatka v 24tyzdni 23.2.2017. Prosim len naozaj ludi ,ktori mi pomozu nepotrebujem ziadne kazania preco som podviedla svojho ,teraz sa staraj a tak ..dakujem.
Kedy?
Osol dakujem ale asi to neviem spravit ...blbosti mi vychadzaju nevies mi to vypocitat prosim ta .mala som 34 dnovy cyklus datumi oplodnenia poznas dlzka menzesu je 3dni posledna mrcha bola 26.5.2016. Budem ti velmi vdacna
Výpočet termínu pôrodu podľa pohlavného styku
Ak poznáme dátum pohlavného styku, kedy s najväčšou pravdepodobnosťou mohlo dôjsť k oplodneniu, tak k tomuto dňu pripočítame 268 dní a tým dostaneme predpokladaný termín pôrodu.
Messje sorry že ťa sklamem ale ja vystupujem len pod týmto nickom.
Inak, to by ti zodpovedala aj tvoja gynekologicka, kludne ju popros ze ci by ti nevypocitala, ze by si chcela vediet, den pocatia. Nemusis jej hovorit preco, vyhovor sa na astrologiu alebo na zdravie alebo na povery alebo len tak, ze chces proste vediet zo zvedavosti. ;)
Dvaja asi som to zle napisala takto 5.6.som bola s tym nemenovanym,(nespravil sa ) a 6.6 .2016 s manzelom aj 11.6.2016 s manzelom a tie dni sme sli naplno.
A to su 3 rozni chlapi, ci dvaja?, nejak som nepochopila.
Dakujem aspon ze ty si normalna a viez ma pochopit a poradit :) este ze taki ludia existuju .
Otcom dieťaťa je manzel.
Prestante ju riešiť
Nikomu nič hovorit nebudeš. Necitaj provokacne komentáre. Nic ti neporadili ale mudruju jak sväté. Stejne je to ta ista osoba
Manzelovo
Ak žena presne pozná deň oplodnenia, je pri určení dĺžky trvania tehotenstva možné vychádzať aj z tohto údaju. Potom sa predpokladá, že normálne tehotenstvo trvá dvesto šesťdesiatsedem dní odo dňa počatia.
www.babyweb.sk
na inom mieste zas pisu ze Za predpokladu, že vychádzame z prvého dňa poslednej menštruácie, pričom má žena pravidelný dvadsaťosemdňový menštruačný cyklus, trvá normálne tehotenstvo dvestoosemdesiat dní
Ako ste to teda uzavreli, na koho vam to vychadza? ;)