Kedy?

Príspevok v téme: Kedy?
Janyna 211

Dobry vecer chcela by som sa informovat ci.niekto nevie ako mozem zistit,kedy som otehotnela takze pohlavny styk som mala presne 5.6.2016 bez vyvrcholenia(s inym) , 6.6.2016 s vyvrcholenim ,-neplodne dni , 11.6.2016 plodne dni s vyvrcholenim (s priatelom). Menzes som mala 26.5.2016 a posledne 3 ,4 mesiace 34 dnovim cyklusom. Podla posl.mrchy mi vypocitala gynekologicka datum porodu 1.3.2017 podla velkosti babatka v 24tyzdni 23.2.2017. Prosim len naozaj ludi ,ktori mi pomozu nepotrebujem ziadne kazania preco som podviedla svojho ,teraz sa staraj a tak ..dakujem.

Ziadny sud

Co sa to tu trepe?Naco jej je test potvrdeny sudom?
To je ako ked si po dvoch mesiacoch spravim test na tehotenstvo.Aj ten mi ukaze vysledok ze som tehotna.
Ale knizku mi da az gynekolog.
Zakladatelke ale ziadnu knizku netreba ako netreba ziadny test ktory schváli sud.Ona si len spravi test pre seba aby vedela a bola spokojná

Kycera prestan tu stale stekat na ovecku.Ten nech napise cokolvek stale sa hras na najmudrejsiu.On ti len protireci s blbostami co ty píšeš ale erdek baba si tu ty

Kycera

Ovečka, len googli, len googli...
Žiadnych svedkov v súdnom procese o zapretie otcovstva netreba, ak mám posudok od súdneho znalca!!! Len ten je pre súd relevantný!!!
Porozprávaj mi o tom... : D
Ja som si to neprečítala, ja to VIEM!!! A na rozdiel od Teba aj tomu rozumiem! A nie som tu jediná...
Vieš, slová a správanie sú ako bumerang, vracajú sa ľuďom. Vygoogli si niečo na silné nervy - nič homeopatické... : D

0vecka

Kycera test napr ktory som si teraz vygooglil stoji 149 EUR a ma spolahlivost 99,999% ... tak neviem o com ty tocis ... v podstate jej by kludne stacila aj 99% spolahlivost. Svedkovia su potrebny pre ucely sudu aby nemohlo dojst k zamene vzoriek. Je jasne ze bez svedkov taky test nieje pred sudom relevantny ale o to tu absolutne nejde.

neviem preco musis vzdy ked nieco napisem mi odporovat a urazat. Ty proste trepes nieco sisi niekde precitala a je ti jedno ze to nezapada do kontetu alebo je to konspiracny nezmysel, ty to beries ako pismo svete a nie ako ciastkovu informaciu ktoru treba prisposobit na konkretnu situaciu

Kycera

Ovečka, zdá sa, že si polyhistor. Vyznáš sa v slovenskom právnom systéme, medicíne, vede... A poplatky za súdne pojednávanie, právnika, či test otcovstva jej zacvakáš Ty, že???
A mimochodom, súdnoznalecký posudok, jediný prípustný ako dôkaz pre súd, tak ten vychádza na 1 000až 1 2OO eur, OFCA!!!
Toto je jediná spoľahlivá metóda, kde sa dajú dosiahnuť hodnoty viac ako 99,9% v prospech otcovstva a v 100% vylúčiť otcovstvo!!! Sú testy a TESTY...
Keď si taký liberálny, prečo si chceš testovať dieťa, kt. sa narodí Tvojej partnerke?

0vecka

Kycera zase trepes ako vzdy.. test stoji okolo 160 EUR v Nemecku, co fakt neni problem si urobit nemecky test na slovensku. ziadny svedok pritom byt nemusi. To o com tu tocis ty je test ktory uznava sud. Zakladatelka ale nemusi ist pred sud jej staci to vediet a tam najde test aj za 150 EUR potom moze povedat svojmu partnerovi co vie a je to .. sud by to riesil len kebyze sa nepohodnu a napr by manzel chcel dieta do svojej opateri atd. tak tam by musela dat spravit novy test.. iabze to by musel byt padnuti na hlavu pretoze ziadna pricetna zenska by take nieco nespravila.

Kycera

Len by ma veľmi zaujímalo, ako si to vy dvaja a poniektorí tu predstavujete, asi ako Hurvínek válku, že ??? Veď na testy DNA, jediné, kt. uznáva súd sú odoberané vzorky pod dohľadom súdneho znalca!!! Analyzuje sa krv - po jednej vzorke od matky, dieťaťa a potencionálneho otca. Mimochodom suma sa pohybuje okolo 500 eur!

Janyna211

Od zaciatku stoji pri mne skoro som o babo prisla na zaciatku tehu obaja sme plakali co on vzivote asi neplakal ,doslova sme si malicku vymodlili. Ja sa modlim kazdy den aby malicka bola manzelova tiez by mi Boh dal este jednu poslednu sancu ved malicka nemoze.zato ze som .......:( vsetko by som dala zato.aby to dopadlo dobre a ja by som sa mohla konecne tesit a vyspat :(

0vecka

janyna 211 hmm no nezavidim ti.. lebo mas toho este Vela pred sebou ... aj to ze bude pri porode atd ... hlavne nepocuvaj inteligentov ktori tu moralizuju...

janyna 211

ovecka dakujem velmi pekne ,,,je mi fakt nanic ale urcite asi pockam kym sa narodi a budem mudrejsia a tak mu to poviem nikdy by som nedovolila aby sa staral o dieta ktore nieje jeho aj ked ho zranim ale verim ze s abude mat lepsie :(

0vecka

Jaja15 ty ale podcenujes to ze si do nej nestrekol a teda ta sanca je fakt mala ze by to bol on...

inak ja osobne kebyze je to moja zena a bolo by to moje tak by mi jej este bolo luto ako sa kvoli tomu stresuje. ak by to moje nebolo tak by som sa urcite nestaral o cudzie dieta.

ja by som mu to nehovoril, spravil test otcovstva a potom by som vedel. Ak by to jeho nebolo tak by som to vyklopil a chytil toho druheho za gule nech to financuje.