Dobry vecer chcela by som sa informovat ci.niekto nevie ako mozem zistit,kedy som otehotnela takze pohlavny styk som mala presne 5.6.2016 bez vyvrcholenia(s inym) , 6.6.2016 s vyvrcholenim ,-neplodne dni , 11.6.2016 plodne dni s vyvrcholenim (s priatelom). Menzes som mala 26.5.2016 a posledne 3 ,4 mesiace 34 dnovim cyklusom. Podla posl.mrchy mi vypocitala gynekologicka datum porodu 1.3.2017 podla velkosti babatka v 24tyzdni 23.2.2017. Prosim len naozaj ludi ,ktori mi pomozu nepotrebujem ziadne kazania preco som podviedla svojho ,teraz sa staraj a tak ..dakujem.
Kedy?
Ten chlap to vie ale moj muz nie
Ale tým dvom chlapom môžeš povedať aká ja situácia majú právo vedieť čo sa deje a kto je otcom nič viac
Ten nemenovany o babu vie a vravel ,ze nemoze byt jeho, ze si daval pozor a manzel to nevie ale poviem mu pravdu ked sa narodi a dam spravit testy nechcem to teraz s nim riesit lebo nic nieje iste
Som rada ze pristupujes k tomu takto no ja som sa popalila a neviem to vratit spat no neznamena to ,ze moje dieta nebude mat lasku a starostlivost .
Áno ale svokho správneho otca nie alebo im to len predsa povieš? Aj svojmu dieťaťu kto je jeho otcom?
A co ma spolocne nevera so socialkou ??k comu to bolo??ved moje babo este nieje na svete a niekto tu riesi socialku...preco ma hned odsudzujete ?to ze som bola neverna neznamena,ze sa neviem o svoje dieta postarat aj keby som ostala sama mam rodinu .spravila som chybu a co teraz ???
Ešte nemám deti mám ale zodpovednosť voči konaniu
Čo má sociálka s potratom spoločnè?
BastaAsta preco by mala socialka vziat dieta ??sla som na potrat??nie . Moje dieta bude mat vsetko na svete vratane lasky tak laskavo nepot blbosti !!!
Clovek tu nieco riesi ine a vy riesite gramatyku.:Da mimochodom to uz nieje plod ale dieta !!aj svoje deti volas plod???tak laskavo mi tu ani nepiste ak sa chcete hrat na najlepsie zeny na svete bez chyb . Mne je zle z vas .