Kedy?

Príspevok v téme: Kedy?
Janyna 211

Dobry vecer chcela by som sa informovat ci.niekto nevie ako mozem zistit,kedy som otehotnela takze pohlavny styk som mala presne 5.6.2016 bez vyvrcholenia(s inym) , 6.6.2016 s vyvrcholenim ,-neplodne dni , 11.6.2016 plodne dni s vyvrcholenim (s priatelom). Menzes som mala 26.5.2016 a posledne 3 ,4 mesiace 34 dnovim cyklusom. Podla posl.mrchy mi vypocitala gynekologicka datum porodu 1.3.2017 podla velkosti babatka v 24tyzdni 23.2.2017. Prosim len naozaj ludi ,ktori mi pomozu nepotrebujem ziadne kazania preco som podviedla svojho ,teraz sa staraj a tak ..dakujem.

0vecka

kralovicka preantalny test otcovstv anieje pre nikoho nebezpecny... sak sa tam len zoberie krv (krv matky) co je na Tom nebezpecne???

kazatel

No Janulik, ty máš teraz trampoty že? Teraz si tehotná a nevieš ani s ktorým, či s frajerom alebo s novým milencom. Si štetka, to sa ti nedá nenapísať ako každej ktorá svojho podvádza.
Ale k veci, toto teraz asi ťažko zistíš, kedže dieťa čoskoro porodíš, nechaj si urobiť testy DNA, to je najspoľahlivejšie zistenie kto je otcom dieťaťa. Si aspoň s tým milencom v kontakte ešte? Chudák frajer si myslí a teší sa že je to jeho decko a ktohovie...

Noelinka

Janyna ten chlap to vylúčil keď on to vylúčil tak on to vie čo urobil t.z otec je tvoj manžel a keď s tým špekulovanìm neprestaneš buď potratìš alebo sa to narodí postihnuté dieťa. Prestaň s tým už a z druhej strany si tiež dosť trápna myslím tu na fóre

kralovicka

prestan do toho rýpat. prenatalny test je nebezpečný predieta aj pre teba chod s tejto stranky prec venuj sa sebe, skodiš sebe ked nad tým spekulujes.Volakedy neboli testy, aj tie nie su presné, bralo sa to ko prislo.
Ved ten dotyčný to dal mimo. tak je to určite priatelivo, čo riešiš.
Potom ked budes do toho vrtat co budes robit?
Chod za niekym kto ta ukludni a pritul sa k priatelovi,Ked toto všetko čitaš tak to nie je dobré.

denissa84

Ale baby už niektoré prestaňte, ako my máme vedieť či je to dieťa manželovo? Proste si ho nemala podviesť a vedela by si že je jeho a nie niekoho iného