Dobry vecer chcela by som sa informovat ci.niekto nevie ako mozem zistit,kedy som otehotnela takze pohlavny styk som mala presne 5.6.2016 bez vyvrcholenia(s inym) , 6.6.2016 s vyvrcholenim ,-neplodne dni , 11.6.2016 plodne dni s vyvrcholenim (s priatelom). Menzes som mala 26.5.2016 a posledne 3 ,4 mesiace 34 dnovim cyklusom. Podla posl.mrchy mi vypocitala gynekologicka datum porodu 1.3.2017 podla velkosti babatka v 24tyzdni 23.2.2017. Prosim len naozaj ludi ,ktori mi pomozu nepotrebujem ziadne kazania preco som podviedla svojho ,teraz sa staraj a tak ..dakujem.
Kedy?
Ja som mala datum porodu prvy 13.9
Neskor vo vyssom stadiu tehotenstva mi ho zmenili na 6.9 a potodila som cca 20.8.Presny datum nenapisem
Malokedy je datum porodu vypocitany presne.
Datum pocatia kedy si mala styk/y ale nepustia.Takze sa neboj.Manzel bude tatino.
Ano mala som temu uz stale ma to trapi preto sa pytam dookola je normalne ze som v strese :( a ano bola som dost opita a nie som nato hrda :( oslavovala som a nejak.to takto dopadlo ...:(dakujem dufam ze je to pravda
Az teraz som citala ze uz si tu tu istu temu zalozila raz
Tam mas odpovede
Baba jedna...opita zena je najhorsie co moze zena spravit.A este na mol.Odpoved odo mna mas.Babo je urcite manzelove.Viac nerob hluposti.Nikdy.Prave preto ze to babo za to nemoze.
Teraz uz len klud a ziadne stresy.Opatruj sa
Takze datum porodu nieje presny alebo ako??:( ja sa tak bojim :( od zaciatku neviem co mam robit:(
Janina
Podla vsetkeho si otehotnela toho 11.6.
Kalendara sa nedrz ked to nemas pravidelne.
A...otehotniet mozes aj bez vyvrcholenia...len vtedy skor nie ako ano,kedze aj keby si to mala pravidelne,stale by to toho 5.6 nevychadzalo na plodne dni.
Ach jaj :-/
Dveodlisnetemy co tym chcete povedat?vsetko som pisala pravdivo a znova len neviem kedy a skym:(
Podla menstruacneho kalendara .takze tak .s tym chlapom som spala 5.6.2016raz
Ako vies ze si mala zrovna s priatelom plodne dni,ked si mavala nepravidelnu menstruaciu?