Kedy?

Príspevok v téme: Kedy?
Janyna 211

Dobry vecer chcela by som sa informovat ci.niekto nevie ako mozem zistit,kedy som otehotnela takze pohlavny styk som mala presne 5.6.2016 bez vyvrcholenia(s inym) , 6.6.2016 s vyvrcholenim ,-neplodne dni , 11.6.2016 plodne dni s vyvrcholenim (s priatelom). Menzes som mala 26.5.2016 a posledne 3 ,4 mesiace 34 dnovim cyklusom. Podla posl.mrchy mi vypocitala gynekologicka datum porodu 1.3.2017 podla velkosti babatka v 24tyzdni 23.2.2017. Prosim len naozaj ludi ,ktori mi pomozu nepotrebujem ziadne kazania preco som podviedla svojho ,teraz sa staraj a tak ..dakujem.

osol

Heh, ani si z toho nic nemala, tak to ani nebolo. :) Ale naozaj uz nestresuj, k nicomu to nie je dobre.
Mne pri tom pocitani kludne vychadzal aj koniec maja, takze teoreticky podla velkosti plodu to mohlo byt aj vtedy.

Janyna

Podstate si ani nic nepamatam ale to ma nospravedlnuje :(no stalo sa snad to fakt len ostane pri hlupej chybe. Dufam velmi ze je manzelovo :(

0vecka

Janyna211 nejako som necital ze ako k tomu doslo ale ak to bolo fakt ze ste oslavovali a si sa moc spila a proste k tomu doslo tak si fakt nerob ziadne starosti, nespravila si nic zle, minimalne ja by som to svojej polovicke absolutne nevycital, nadseny by som nebol ale co zu sme len ludia...

0vecka

jj ta ovulacia je pohybliva napr u nas to bolo 11 dni po... teda podla pasika a tomu dost verim... a ten material vydrzi aj viac ako 5 dni apon podla netu som to volakedy vedel ze je to 5-7 dni ... takze ono je to naozaj teoreticky mozne ale velmi nepravdepodobne...

Janyna211

Dakujem vam velmi pekne ano chcem spravit testy pre svoj klud a aby som nemusela trpnut ci je manzelovo a pokojne zit . No mne vychazdalo ze mam plodne dni podla kalendara 11.6.2016 a ano bude to dievcatko . Toho 5.7.2016 co som bola s dotycnym si nepamatam skoro nic :( oslavovala som a bola som totalne mimo :( viem len ze som prala deku od spermii :( on ma stale ubezpecuje ze sa neurobil ale neviem clovek ked si nepamata tak ma pochybnosti:(

Emily opat

Presne tak, Kycera neviem co svojim správaním sleduješ. Dievča chce len vedieť kto je otcom, nejde o žiadne právne oficiálne rozhodnutie! A áno test otcovstva zoženie za peniaze co piše Ovečka. Neviem co sa stále rozdrapujes. Ja sama často vyvraciam oči nad tým co piše niekedy Ovečka ale v tomto prípade si to ty kto je cez čiaru.

Filip nie je pravda ze doba od ovulácie po začiatok ďalšieho medzeru je pevna a to 14 dni. Môže zo byt kľudne viac a aj menej, je ale pre danú ženu konštantná, co ale neznamená, ze sa nemôže vyskytnúť výchylka.

Filip TT

Pokiaľ viem, tak u väčšiny žien je pohyblivá doba medzi koncom začiakom menzesu a ovuláciou. Od ovulácie po začiatok ďaľšieho menzesu je ale pevná doba 14 dní.

Píšeš, že si mala pravidelne 34 dňový cyklus, podľa toho mi vychádza začiatok ďaľšieho menzesu 29.6. Ovulácia by teda mala byť 15.6. V tom prípade si mohla otehotnieť jedine toho 11.6., lebo spermie prežijú max. 5 dní. Pohlavný styk pár dní pred ovuláciou ju môže urýchliť, ale to v tvojom prípade nič nemení. A malo by to byť dievčatko, lebo dievčenské spermie vraj prežívajú dlhšie. :)

Inak podľa toho opisu ťa ten chlapík znásilnil, tým že využil tvoju indispozíciu.