Dobry vecer chcela by som sa informovat ci.niekto nevie ako mozem zistit,kedy som otehotnela takze pohlavny styk som mala presne 5.6.2016 bez vyvrcholenia(s inym) , 6.6.2016 s vyvrcholenim ,-neplodne dni , 11.6.2016 plodne dni s vyvrcholenim (s priatelom). Menzes som mala 26.5.2016 a posledne 3 ,4 mesiace 34 dnovim cyklusom. Podla posl.mrchy mi vypocitala gynekologicka datum porodu 1.3.2017 podla velkosti babatka v 24tyzdni 23.2.2017. Prosim len naozaj ludi ,ktori mi pomozu nepotrebujem ziadne kazania preco som podviedla svojho ,teraz sa staraj a tak ..dakujem.
Kedy?
Janyna, ano, myslime si, ze je manzelovo!!!!, ved to tak vychadza, nadherne dieta je na ceste, uz sa zacni tesit, nech nema stresy a nervy.
Janyna ak si fakt prenatalny test nemozes dovolit tak sa zver gynekologycke. ta ta snad ukludni... takze mozes tomu dietatu ublizit...
Prosim myslite si, ze je babo manzelovo?ja uz som na uplnom dne a bud skoncim na psychiatrii alebo neviem :(
Este niekto pochybuje o Tom ze tu Kycera prispieva pod viacerymi nickmi?
mila emily opat, za link dakujem, ale aj o tejto problematike mam svoje vedomosti. v poslednej dobe mam na stole raz mesacne aspon jeden pripad zapretia otcovstva.
ako advokat so 45-rocnou praxou, dokazem vyhodnotit vase prispevky. alebo mas iny nazor?
som velmi vytazeny, ale obcas sem zajdem a ked natrafim na tuto charizmaticku, inteligentnu a vsestranne vzdelanu damu, rad si jej prispevok precitam. a nielen jej. ma len jednu chybu, ako jej tu uz viac inteligentnych ludi napisalo - straca svoj cas a energiu s ludmi, ktori si to nezasluzia! Ja na rozdiel od teba dokazem pochopit, o co jej islo - aby veci uviedla na pravu mieru.
mate problem s ludmi, ktori vedia viac ako vy, ktori vas na chyby upozornuju, nedokazete odhadnut cloveka, jeho povolanie,...
co sa ovecky tyka, k tej osobe sa vyjadrovat odmietam. je to zbytocne!
vzdy ma potesi, ak tu najdem ludi, ktori rozmyslaju, aj keď sa vyjadruju jednoducho. nastastie je ich tu dost!
takze poslednykrat - kycera vedomosti a pravdu ma!
Kycera sa stiahla a teraz prisli nove nicky ktore ju obhajuju ako vzdy... :-D jej Problem je ze si nikdy neuzna ze sa mylila a ked raz nieco napise tak to dalej pretlaca
inak za tych 150 EUR robia testy aj zo slin. A robia ich bezne aj napr zo zuvacky alebo vlasov nechtov ale tam to stoji o nieco viac. Akoze neviem ale typujem ze tie sudnoznalecke budu drahsie asi len preto ze ten material tam zrejme skladuju a musia sa zarucit za to ze tie vzorky boli naozaj odobrate od tych ludi od ktorych boli ale spolahlivost testu ako takeho sa moc nelisi niekde beru viac alebo menej markerov ale ta sanca je pri vsetkych min 99,9%....
Mily Dok, nie nema. Nikto tu nehovori o ziadnych domackych testoch, tipu nacikas a o chvilocku uvidis odpoved: ano je to ocko alebo nie, nie je to ocko.
Tu mas priklad na jednu slovensku stranku, kde ponukaju prenatalne aj postnatalne testy, ti ektore su sudom uznane aj neuznane.
www.geneton.sk
ovecka a spol. ste vedla, ta erdek baba ma pravdu! analyzuju sa specificke geneticke znacky (markery), ktore kazdy jedinec dedi od svojich biologickych rodicov dietata v pomere 1:1. kazdy jedinec ma vo svojej DNA jednu verziu genetickeho markera (alelu) od matky a jednu od otca. az na zaklade ich identifikacie je mozne priamym porovnanim zistit, ci testovany otec je alebo nie je biologickym otcom dietata. ktory lacny domaci test toto robi? toto dokazu len pocitacove sofvery! zaroven sa da vypocitat pravdepodobnost otcovstva testovaneho muza, pricom tymito metodami sa daju dosiahnut hodnoty vyssie ako 99,9 % v prospech otcovstva (tato hodnota sa oznacuje ako otcovstvo prakticky preukazane) a 100 % v pripade vylucenia otcovstva. testy sa realizuju zo vzoriek krvi dietata, matky a otca. ceny sa pohybuju od 500 do 1 500 eur. to, co ste tu popisali su hole nezmysly. internet je plny neprad a polopravd.
Len koniec maja by to mohol byt, zaciatok nie. A nebud z toho na nervy, ved sa nic nestalo.
Pravdu nie nemala:( kedy ti to vychazdza ??ja som mala sex len v tedy :( v maji som mala na zaciatku mesiaca s manzelom tiez na plno tak neviem :( ja uz som na nervy s toho:(