ingara - tak to si urcite nemala crest, lebo tie si ludia pamataju. Ludia co crest poznaju, vedia ze je to kvalita a zuby im to jednoducho vybieli, takze asi si mala nejake z aliexpressu, alternativnych znaciek je vela, kedze kvalita sa vzdy napodobnuje...snad nebudes taka nespokojna ako uz vela ludi, od ktorych som pocula, ze sa na take bielenie u zubara dali aj tak museli dobielovat sadou na domace bielenie a skoncili aj tak pri pasikoch.
Lisa9631 - prestan sem uz prosim ta davat tieto spamy na tie podvodne weby. Ved ani antivirak ESET ma na ten tvoj web nechce pustit. Tipujem ze ak by ma tam pustil, tak tam nenajdem ziadnu kvalitu, ale nejake lacne cinske pripravky z alibaby, vsakze? Toto tu u stokrat bolo 99x ti to uz vymazali, tak snad vymazu aj teraz, lebo toto su podvody ake ja nemam rada...
naty_gresova - mohla si usetrit stovky eur...lebo pises, ze si sa o zuby nestarala. Tak take zuby sa bielia najlahsie, vacsinou na nich pomoze aj obycajne pieskovanie s dentalnou hygienou a hned je to lepsie. Potom este pripadne dat na to kvalitny produkt a je to, zuby su vybielene. Bielenia u zubara je predrazene, ale je to samozrejme tvoja vec :) niekedy staci mat zuby zdrave, potom moze clovek bielit aj kvalitnym pripravkom doma, nemusi byt pod dohladom zubara a davat si predtym zuby dokopy.