Bielenie zubov (Bratislava)

lexxa

Ingara vieš čo sú vyhodené peniaze? Práve rôzne pasty a neviem kadečo iné. Profesionálne bielenie, ktoré robia normálne zubári, tak to z môjho pohľadu je jediné účinné bielenie, do ktorého sa ísť oplatí. Stojí síce viac akoby si dala za nejakú pastu, ale aspoň ti to prinesie výsledok aký očakávaš, narozdiel od pást.

ingara

Si toho predtym vyskusala velmi vela, ked takto pises?...Bala som sa reku, ci to nie su vyhodene peniaze, predsa len take bielenie stoji niekolko stoviek a ked uz by som do toho mala ist, tak nech mam aspon aku taku istotu, ze to bude mat zmysel...

Domka24

Je...teda z mojej skúsenosti to tak vnímam...že je to jediný účinný spôsob ako docieliť biele zuby...mám to za sebou a neľutujem...ono sa neoplatí vyhadzovať kopu peňazí za rôzne kadejaké spôsoby domácke a tak...mne to aspoň teda žiadne výsledky po akých som túžila neprinieslo...

ingara

Je taketo bielenie zubov ucinne?...Skusala som pasty, ale nejako mi nic nepriniesli...Teraz nedavno som sa dala aj na nejake pasiky nahovorit, ale tie tiez mi uspech nepriniesli...Tak rozmyslam, ze by som isla na normalne bielenie...Len mam trosku obavy z toho vsetkeho, co by ma malo cakat, kedze s tym nemam skusenosti...Ze som to este nepodstupila...

lexxa

Eskii áno? To som rada, ak ti to pomôže tvoj problém vyriešiť. No nie je to jednoduché, nie je to hneď, že vybieli a ende. Je to nejaký ten proces, ale nakoniec si povieš, že stálo zato do toho ísť a dať do toho tie peniaze. Teda aspoň u mňa to takto bolo. :)

rosebud

Eskii a niečo z toho už máš aj za sebou či ešte nie? Mám na mysli, či aspoň preventívnu prehliadku už máš za sebou alebo nie. Koľko vlastne také samotné bielenie zubov trvá?
Koľko času zo dňa by som si mala vyhradiť na toto? Potom je potrebné aj obmedziť kávu alebo tak?

eskii

...lexxa tvoj komentár som objavila už dávnejšie. Avšak nemala som nejako čas ti napísať. Skúšala som nájsť, že kde je tá ambulancia a nejaký kontakt a našla som. Tak som volala, že čo by som potrebovala, respektíve chcela a sme sa dohodli teda najskôr, že je potrebné urobiť dentálnu hygienu a asi aj preventívku a že potom príde čas na samotné bielenie. Takže som zvedavá, keď budem mať po tom, že aké budú moje zúbky.

lexxa

Veď Eskii ani nemusíš dať viac, len treba hľadať si takých lekárov, ktorí majú kvalitnú prácu, ale nevyžmýkajú z teba všetky peniaze. Ja čo chodím na bielenie do Perly Ružinova, tak tam ani nie toľko platím, aj keď záleží všetko od toho jaký spôsob bielenia. Lebo už sú aj nejaké spôsoby domáceho bielenia. Preto je podľa mňa vhodné zájsť za doktorkou popýtať sa na to, čo by odporúčala akým spôsobom robiť bielenie ;)

eskii

...magduska nechcela by som dať viac ako tristo evríčok, keď už je to viac, tak sa mi to zdá cez. Preto pátram, kde by to urobili lacnejšie. Už som pozerala, že sú kadejaké prípravky zas nové na bielenie. Ale nechcem sa na niečo také dať aby som zas nebola len sklamaná. Radšej budem pátrať aj naďalej po nejakom lekárovi.

magduska

eskii tak tomu nerozumiem...povedz mi aku mas predstavu...ze kolko si tak ochotna do bielenia zubov investovat? ...tak je logicke, ze kazdy lekar ma na to svoje ceny a co sukromna ambulancia to iny cennik...preto je potrbne trosku tomu casu povenovat aby si si vybrala dobre aj lekara, aby odviedol dobru pracu...ale aj za dobru cenu :)