Bielenie zubov (Bratislava)

naty_gresova

Lisa, podľa mňa je to neporovnateľné. Mne sa bielenie u zubára zatiaľ osvedčilo najviac. Také biele zuby, aké mávam teraz po bieleniach u zubára, také som ešte nemala predtým nikdy, teraz také perličky biele mám, keď som bola malá, tak som takéto zuby chcela mať :D

ingara

Nazov?...To by som musela niekde pohladat ci este nemam obal zapatroseny...Nepamatam si...Toto su pre mna veci, ktore hned z hlavy vypustam...Ked mi nic nove a uzitocne do zivota neprinesu...To tvrdis ty, ze funguju uplne dokonale...Ja som na pasiky zanevrela...Takze myslim, ze je zbytocne sa bavit na tuto temu...Hladam momentalne trosku ine riesenie tohto problemu...

rosebud

Ivanatim ty evidentne vieš v tomto smere všetko, čo? Podľa mňa sa snažíme každá z nás robiť to najviac čo vieme aby sme mali biele zuby. Ja tiež konečne som sa odhodlala, že by som išla na bielenie k zubárke, trvalo mi kým som prišla k takémuto rozhodnutiu, ale dúfam, že bude správne.

ivanatim

ingara a ake pasiky konkretne si to skusala? Lebo napriklad o pasikoch Crest je uplne jasne, ze funguju dokonale. Myslim, ze ich pozna uz skoro kazdy a recenzie hovoria za vsetko. Ak pises, ze si skusala kadejake pasty, tak to toho o bieleni zubov asi vela nevies, pretoze toto by si nerobila. Ziadna pasta na svete nema ako vybielit zuby...akurat tak umyt zuby a zbavit zuby vonkajsich zafarbeni z povrchu zubov. To ale nie je to iste ako bielenie zubov...zuby sa bielia inak ako umytim vonkajsieho povrchu zubov...

rosebud

Ďakujem ti, že si mi napísala, aj keď až teraz. Ja som bielenie zatiaľ odložila. Udržuješ si biele zuby doma? Ako? Nejaké špeciálne pasty si kupuješ alebo čo?

syllona

- myslím si, že stačí raz do roka a podporovať tú belosť zúbkov potom bielením doma. Pokiaľ nejako sa vyhýbaš takým veciam, čo majú na belosť vplyv tak stačí raz. -

rosebud

Kočky, neviem či som to prehliadla, ale potrebovala by som vedieť ako často je možné bielenie akože profesionálne, odborné u zubára riešiť? Myslím, že ako často je to zdravé alebo akoby som to mala napísať.
Aby to nejako nepoškodilo zuby, ale aby sa ani ten efekt nestratil, ale aby zotrval.

syllona

- naty len toto si každý človek musí asi uvedomiť sám. Že je potrebné o tie zúbky dbať. Či už po tej zdravotnej a taktiež po tej vizuálnej, estetickej stránke. Treba si uvedomiť, že to nie je len tak mať pekné zúbky, že je za tým nejaká tá snaha. -

naty_gresova

Podľa mňa sa do zubov investovať oplatí. Takisto aj všeobecne do zdravia. Ja som kedysi strašne flákala starostlivosť o zuby. Pred dvomi rokmi som sa zbadala, čo vlastne robím, ako sama sebe ubližujem. Odvtedy chodím k zubárke pravidelne a pred rokom som prvýkrát u mojej zubárky v Perle Ružinova absolvovala aj bielenie a povedala som si, že už budem chodiť pravidelne aj na to. Konečne mám pocit, že mám krásne zuby a že sa môžem ceriť. Už nemám prečo zúbky schovávať.

syllona

- stojí to viac, ale predsa len raz za čas ideš na takéto profesionálne bielenie a nemusíš nič nejako riešiť, zatiaľ čo pri pastách, pásikoch a neviem čo všetkom je to oveľa komplikovanejšie. A nikde nemáš istotu, že ti to pomôže. -