Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo chcú priemerné ženy len princov?

Príspevok v téme: Prečo chcú priemerné ženy len princov?
remeselnik

Mám len strednú školu. Pracujem, vlastný byt cez hypotéku. Nemám auto. Som obyčajný 27 ročný chalan. Manekýn síce nie som, ale ani nejaká ozruta. Snažím sa vyberať obyčajné baby ako predavačka, zdrav. sestra proste nemám žiadne prehnané požiadavky. Prečo po čase aj takéto jednoduché baby ako som ja ma opustia?Snažím sa byť pozorný, pomáhať, ale po čase keď nie je každý víkend výlet, kino, kúpanie tak mi povedia, že som nudný a začnú hladať inde. Nikdy mi nikto nedal nič zadarmo všetko som si musel vybudovať sám a som z toho čoraz viac smutný, že som aj pre obyčajné baby vraj nudný. Priznávam, že nemám moc peňazí hypotéka veľa zhltne ale občas to kino aj večera je len im to nestačí. Pritom ani jedna s ktorou som chodil nemala vlastné bývanie. To už aj priemerné baby chcú len prachatých princov? Sedím sám v byte a každý večer premýšlam či bud mať navždy smolu na ženy.

a_dr1a

Kycera ma pravdu. Autor prispevku potrebuje popracovat na svojom sebavedomi. Celkovom pristupe k zivotu, k ludom, sebe samemu. Ty az prilis chces. No proste nechci)) cim viac to budes mat na haku, ak nie vsetko a vsetkych) a budes si zit v pohode radostne ai tak to aj same oproti tebe pride. Cim viac clovek chce tym je to neraz horsie. A este nieco. U teba cas nehra proti tebe ako je tomu u zien) Takze po 30tke skor "stupnes" na hodnote cene. Ja neviem co vsetci maju s tym vekom. Tak u zien to obmedzuje akurat tak materstvo. Ale laska sa da stretnut vzdy. Ci ma clovek nast ci 30-40dsat 50-60-70sat ai

Reality. Su zeny co maju aj svoje byvania auta chodia si na dovolenky aj viackrat za rok, kupia si co chcu ci chodia do wellnes za kulturou sportom restik ai. Zas netreba vsetky hadzat do 1vreca. Keby niektore zeny mali so vsetkym cakat na muzsku populaciu tak by boli uz kludne aj mumiami)) akoze sorry. A zas daktori muzi sa silnych mudrych sebestacnych sebavedomych ai zien neraz ako keby boja "ze co im mozu este take dat ponuknut") vsak ake lahke. Seba samych. Hovorim vsak teraz o Muzoch. Nie dakych xlapcox

Kycera

Reality, nie, nie som urazená. Veď tam žiadna urážka nebola! To som si na svoju adresu prečítala iné "pekné veci", aj žalovateľné a nechala som to tak. Ja som len vrátila úder tej, kt. sa vydávala za chlapa. Každý tu máme svojich "obdivovateľov" a to, že som stará je pravda. Ale vieš čo? Aj ju to čaká!!! Byť starým, neznamená ešte, byť blbým! A ak ona bude v mojich rokoch vyzerať bez líčidiel tak ako ja, mať v hlave toľko ako ja a dokáže to, čo ja, potom si môže blahoželať!
Nesúhlasím s Tvojim názorom, ale máš právo sa takto vyjadriť.
To, že máte takéto negatívne skúsenosti, ešte neznamená, že sme všetky rovnaké a vy muži všetci rovnakí. Niekde robíte chybu, vážení! Sú ženy a ŽENY... Sú muži a MUŽI...
Chlapec potrebuje zdvihnúť sebavedomie.

Iiiii

To je také isté obmedzené tvrdenie, že ra.izmus je dobrý. Ok, dá sa to nejako pochopiť, ale treba si tiež uvedomiť, že sú to pracovné sily, ktoré nie je dobré len tak nechávať bokom len preto, lebo tam alebo tam sa niečo deje, čo nie je normálne a prípustné.
Ako to treba ešte inak povedať, po Taliansky alebo po Francúzsky. Why doncha do something???

Iiiii

Súhlasím s Reality, akurát, že kto povedal, že ženy nemajú nič? Majú aj dom, aj auto, aj sú pekné. Každý je v kontakte s niekým iným. It´s all an illusion.

Reality

StaryHuj to podľa mňa vystihol najlepšie, aj keď si dovolil uraziť Kyceru. Presne ako píše, dnes sa od muža očakáva, že zabezpečí bývanie, auto a "všetko ostatné" čo treba platiť, a úlohou ženy je jedine "zabezpečiť", aby boli deti. Takto to fungovalo aj minulosti, nič sa nezmenilo, akurát sa doba zmenila a dnes už nie je v možnostiach jedného človeka, aby zo svojho platu mohol toto všetko financovať. Ženy to však očakávajú a remeselník nemysli si, že nejaká "obyčajná" predavačka sa bude uskromňovať. Dnešné 20+ chcú žiť život, o akom čítajú v ženských časopisoch, a tie im neustále vtĺkajú do hlavy, čo všetko k životu "nevyhnutne" potrebujú - oblečenie podľa najnovšej módy, každú kozmetickú novinku, wellness pobyty, zahraničné dovolenky, skrášľovacie kúry atď., a toto všetko stojí nemalé peniaze, ktoré ale ony samy nie sú schopné (a ani ochotné) zarobiť, a tak si logicky hľadajú niekoho, kto im tento luxus môže poskytnúť. A tieto časopisy čítajú už 13 ročné dievčatá a potom žijú v presvedčení, že na taký život majú nárok. Remeselník, len si prelistuj nejaký ženský časopis a pochopíš, o čom to dnes celé je. Uloviť si niekoho bohatého, nech sa "postará", veď je to predsa jeho "povinnosť" . Takže ak si chceš ušetriť ďalšie sklamania, ani si nezačínaj vzťah, pokiaľ nie si naozaj majetný.

Cariboo

remeselnik, posobis ako rozumny a zodpovedny chlap. na sr si nenavyberas, platy su ake su a ked nechces ist robit do zahranicia, musis sa obracat ako vies.
tvoja byvala bola asi dost labilna ked sa nechala ovplyvnit kolegynou, urcite jej to bolo luto, ale ako sa vravi nie je vsetko zlato, co sa blysti, kludne ju ten jej amant mohol za ten cas aj odkopnut a ma po dovolenkach. tak stav na svoje dobre stranky. mas este dost casu najst si normalnu partnerku, ktora oceni tvoju pracovitost a sporolivost.

Iiiii

A čo by si reálne mala z toho starého ch.uja? Proste nič. To ako keby ťa chceli prijať do háremu a ty by si bola 7.-dma v poradí. Tiež by si si isto v duchu povedala: ja nie som pi.a, aby som celý deň čakala na nejakého chu.ja, že?

Kycera

Liiii, sranda musí byť, aj keby nebolo na chleba...: D Ale ja už končím, idem prichystať večeru môjmu drahému. Vieš, mne z praveku to dlhšie trvá, kým sa rozhýbem. Musím ísť uloviť Helicopriona, založiť oheň... Aby ma ten môj nevymenil za Starého Huja. : D

Iiiii

Vieš kýčera, ja som bol už vtedy ino-verec, čiže mňa tých žien je.lo viac po hlave. Do dnes sa z toho spamätávam, ale pravdu povediac sú aj svetlé momenty v mojom živote, napr. zažnem svetlo a svieti:-) Slnko svieti, voda láka, nechcem tvojho pamprláka.

Kycera

Si si istý, že si to bol Ty, čo ovalil ženu kyjakom v praveku??? Nemohlo to byť inak? Nemohol akurát Teba ovaliť kyjakom ten Starý Huj??? Teda táto pekná iteligentná cieľavedomá ambiciózna ženská? : D