Mám len strednú školu. Pracujem, vlastný byt cez hypotéku. Nemám auto. Som obyčajný 27 ročný chalan. Manekýn síce nie som, ale ani nejaká ozruta. Snažím sa vyberať obyčajné baby ako predavačka, zdrav. sestra proste nemám žiadne prehnané požiadavky. Prečo po čase aj takéto jednoduché baby ako som ja ma opustia?Snažím sa byť pozorný, pomáhať, ale po čase keď nie je každý víkend výlet, kino, kúpanie tak mi povedia, že som nudný a začnú hladať inde. Nikdy mi nikto nedal nič zadarmo všetko som si musel vybudovať sám a som z toho čoraz viac smutný, že som aj pre obyčajné baby vraj nudný. Priznávam, že nemám moc peňazí hypotéka veľa zhltne ale občas to kino aj večera je len im to nestačí. Pritom ani jedna s ktorou som chodil nemala vlastné bývanie. To už aj priemerné baby chcú len prachatých princov? Sedím sám v byte a každý večer premýšlam či bud mať navždy smolu na ženy.
Prečo chcú priemerné ženy len princov?
Remeselnik mam ten isty problem. Som sice mladsi mam len 25 no prezivam skoro to iste co ty. Vysku som nechal hned zo zaciatku,ked som zistil ako to tam cez uplatky funguje. Pracujem,mam auto,vlastnim dom. (Rodicia ho kupili no prepisali na mna) tym sa nechcem chvalit,len pochopil som jedno. Mal som priatelku obycajna baba no ked zistila ze mam dom na dedine a chcem tam zit,razne to odmietla. Vraj ona sa nenarodila,aby jej hnoj smrdel pod oknami. Pritom nechovam nic,cize mam len upravenu zahradu. Pochopil som,ze pre baby sme asi dost dobry. Chapes na svoj vek sme uz mozno dozretejsi ako rovesnici,vieme si viac veci vazit kedze si na nich zarabame,neminiame peniaze na hluposti,no nie sme ani lakomci. Ale hlavne je, ze uz mame ciele do zivota,nieco mame,a vidime svet inac. Skor sme uz pripraveny mat rodinu,ako sa vystatovat ci trepat hluposti,lebo zaklad uz mame. Pracu a vlastne ubytko.
Ja tiez chcem obycajne dievca,taky ten mamickovsky rodinny tip. Nehladam krasu no nech si rozumieme.
a ked pozeram na inzeraty,povacsinou chcu baby obycajnych chalanov,no stejne naletia vypatlanym grazlom,ci zbohatlickym synacikom. Ked sa popalia a ostanu tehotne zistia ze jednoducho nepatria na ten ci onen spolocensky level. A preto je vela slobodnych mamiciek ktore az casom pochopia, ze krasa dnes neni uz az take velke plus. Ked mas prazdnu hlavu,ci okrem tela nemas co ponuknut.
No ja mam napr. dve VS skoncene a partner nema skoncenu ani strednu, napriek tomu je velmi inteligentny a scitany, preto si nemyslim, ze ked clovek nema VS, nemal by lovit aj v takych vodach a partnerka, ked je inteligentna, tak jej to prekazat nebude, su aj podstatnejsie veci v zivote ako tituly. A preco priemerne zeny chcu princov? Kazda zena chce princa, je to dane prirodou(samice sa paria s Alfa samcami) a rovnako je to aj v risi ludi. To, ze mas uz vlastny byt v takom nizkom veku je super a ako pises, hypoteka Ti konci za 5 rokov, co nie je vobec zle, potom aj Tvoj standard stupne, ked ho splatis a budes si moct dovolit viac. Potrebujes najst partnerku, ktora to oceni, ze si bol schopny sa osamostatnit a mozno taku, ktora nebude az taka znudena, ale bude aj rada za to, ked stravite vecery pri telke len s popcornom, ci flaskou vina. Ja chodim taka znicena z roboty, ze mna az obtazuje organizovat si nejaky program po praci a kino, ci vysedavanie si nechavam len na vikendy. Ja mam napr. vela kolegyn v praci, ktore su slobodne, lebo si popri praci nestihaju najst partnera a podla mna by ocenili aj takeho, ako si ty. Takze nestracaj nadeje, si este mlady, zivotnu partnerku si mozes najst aj v 35tke, u chlapov je to jedno.
0vecka, muzes mi napsat prosim ?
stink871@seznam.cz
dekuji
Cize toute tématem zde hledáš? Jinak, pokud mas cas se litovat, tak na tom nejsi ještě tak špatně, jak si myslis.
Podla mna je problem niekde inde a nie v tom, ze by hladali super kvalitny materiál s peniazmi. Niekedy ma chlap peniaze, vzdelanie, vzhlad, iskru - a aj tak s nim ziadna nevie vydrzat. Dolezitejsia ako peniaze je povaha, vzajomna komunikacia a nieco ako osudovost.
Ak od teba kazda uteka, skus hladat chybu v sebe ;)
veľa žien sú skrátka sprosté, neviem čo ti k tvojmu problému viac povedať, jednoducho vzťahy začínajú byť biznis a láska sa vytráca, ja ti dám kundu a ti mne luxus a dovolenky, takto to bohužiaľ funguje
Ja sa ku svojej priateľke správam ako k princeznej a minule som jej nakúpil cez notino.sk kôs kozmetický za 150€ a 2 mesiac ju rozmaznávam a začala ma volať, že som PRINC :D :D a využil som aj zľavy a mega sa to oplatilo. -odkaz odstránený-
Preconsi nevyberas zeny na svojej urovni, ale take, co nemaju nic? Oni si potom myslia, ze ked ulovili teba s bytom, tak maju aj na niekoho lepsieho.
stastnazena, dakujem ti. mne tu skor zvyknu nadavat) zmena je prijemna, takze dakujem. vsetko dobre)
adria ma uplnu pravdu ona ma super pristup k zivotu citavala som jej komenty k niektorym diskusiam a musim povedat ze tak by mal zivot brat kazdy clovek. Aj ja hovorim ze laska sa da stretnut v kazdom veku. Autor ja ta chapem ze mas zle skusenosti ale to neznamena aby si naozaj sedel kazdy vecer vo svojom byt sam a utapal sa v tom co bolo. Uvolni sa vykasli sa na svoju ex proste ako ti adria radi neries to tak a nesil... vtedy to pride :) Si predstav ako som natom bola ja rodina do mna po rozvode hucala ze 32 rocna tapa uz si nikoho nenajdem a o par mesiacov k nam do prace pride cerstvo rozvedeny novy kolega starsi odomna a klapne nam to :) Vobec som vtedy nevedela ze budeme spolu stastny aj s nasou malickou dcerkou :) tak hlavu hore chlape :)